סלט שעועית מייפל Cannellini עם ברוקולי תינוק דלעת סקווש
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם סירופ מייפל, ברוקולי תינוק, שעועית קנליני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו דלעת קלויה סקווש, פקאן, בייקון, מערבבים סלט תרד ירוק ותינוק עם ויניגרט סירופ מייפל, סלט שעועית חמוציות עם דלורית וברוקולי רב, ו סלט שעועית ברוקולי וקנליני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שעועית קנליני על אש נמוכה בסיר.
חום 1 כף שמן זית במחבת מעל חום בינוני. מערבבים בצל אדום; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים 1 כף סירופ מייפל; להפחית את החום בינוני נמוך ולהמשיך לבשל ולערבב עד הבצל הוא רך מאוד חום כהה, על 15 דקות יותר.
הסר ממחבת ולהוסיף שעועית.
חום 1 יותר שמן זית כף במחבת מעל חום בינוני.
מוסיפים דלעת סקווש; מבשלים ומערבבים עד למכרז, כ 8 דקות.
להוסיף 1 כף סירופ מייפל; לבשל ומערבבים מעיל, על 5 דקות.
הסר ממחבת ולהוסיף סקווש לתערובת שעועית.
חום שנותר 1 כף שמן זית במחבת מעל חום בינוני.
מוסיפים ברוקולי תינוק; מבשלים ומערבבים עד רך וירוק בהיר, כ -7 דקות.
מוסיפים ברוקולי לתערובת שעועית.
יוצקים מלאי עוף לתוך תערובת שעועית, להגדיל את החום בינוני נמוך, ומערבבים הנותרים 1 כף סירופ מייפל טימין לתערובת. מביאים לרתיחה ומבשלים עד מחומם דרך, ערבוב בעדינות לשלב. למעלה עם בייקון מתפורר לפני ההגשה.