סלט תירס ואספרגוס
סלט תירס ואספרגוס דורש בערך 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 282 קלוריות , 10 גרם חלבון ו -2 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש אספרגוס, חומץ יין אורז, תירס אוזניים וסוכר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וטבעונית . זה עובד היטב בתור אכילה די יקרה. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 67% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו כופתאות תירס, בצל ירוק וקוטיג'ה במרק תירס קוקוס , מאפינס תירס עם תירס טרי וסלט אספרגוס, בצל אדום וסלט אסיאגו .
הוראות
ממלאים סיר גדול במים, מלח ומביאים לרתיחה.
מניחים את התירס המכוסה במים רותחים ומלבינים את התירס במשך 3 דקות עד לצהוב בהיר. ואז לזרוק את התירס לאמבט קרח. באותם מים המשמשים להלבנת התירס, מלבינים את האספרגוס במשך דקה וזורקים לאמבט הקרח. עבור התירס, לאחר שהתקרר, הסר את הגרעינים מהקלח בעזרת סכין חדה וחתך את האספרגוס לחלקים בזווית של 1 אינץ'.
מניחים גם את התירס וגם את האספרגוס לקערה בגודל בינוני.
בקערה נוספת בגודל בינוני, מערבבים יחד סוכר, חומץ, מלח ופלפל.
מטפטפים מעל תירס ואספרגוס.
מערבבים היטב ומצננים או מגישים בטמפרטורת החדר.