סלט תמנון ותפוחי אדמה עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. צופה בדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, שלם 30, מתכון פסקאטרי יש 180 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו זרועות תמנון, שום, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 57%. ציון זה הוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון צדפות צלויות ותמנון, סלט תפוחי אדמה ורוטב תרד, סלט תמנון, ו סלט תמנון (טאקו סו).
הוראות
1
הביאו לרתיחה 6 ליטר מים והוסיפו 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
פרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
גרעיני דלעת לא קלויים
2
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד שהם רכים אך לא מתפרקים.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
3
מסננים ומניחים להתקרר למשך 10 דקות, ואז מקלפים ופורסים תפוחי אדמה לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
4
ברונדו חם מחממים 1/4 כוס שמן זית, מוסיפים תמנון, פתיתי פלפל אדום ושום. מבשלים על אש גבוהה כ-40 דקות או עד שהתמנון רך ושחרר את מיציו. מתבלים תמנון במלח ופלפל. מניחים להתקרר ואז פורסים לחתיכות בגודל 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
תמנון
2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
5
תלשו את פרוסות התמנון בצורה אטרקטיבית במרכז מגש וסדרו את פרוסות תפוחי האדמה החמות סביב הקצה.
מרכיבים שתצטרך
תמנון
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
6
מפזרים את הבצל הירוק והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגורר
1/4 כוס שומן חזיר
7
מערבבים יחד את שמן הזית, מיץ הלימון, השום, הבצל האדום, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'
גרעיני דלעת לא קלויים
8
טועמים ומתאימים את התיבול, ואז יוצקים את הרוטב על התמנון ותפוחי האדמה החמים עדיין. מכסים בחתיכת נייר כסף ומניחים בצד במקום קריר למרינדה מספר שעות לפני ההגשה.