סלט תפוחי אדמה אדומים ועגבניות
ניתן להכין את סלט תפוחי אדמה אדומים ועגבניות תוך כשעה ו-35 דקות . מתכון זה, המוכן ללא גלוטן וללא מוצרי חלב, מכיל 30 מנות, והוא מתאים ל-4 מנות . מנה אחת מכילה כ -4 גרם חלבון , 16 גרם שומן וסך הכל 245 קלוריות . מתכון זה אהוב על ידי חובבי אוכל וטבח אחד. מתכון זה מ-Foodnetwork דורש פטרוזיליה שטוחה, שמן זית, צלפים ועגבניות שרי. הוא מתאים גם כמתכון ראשוני. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון מעולה של 84% . נסו את סלט עגבניות שרי טריות עם בצל סגול, אבוקדו ועגבניות שרי, סלט תפוחי אדמה אדומים עם עוף בגריל ותירס , וערימות עגבניות חצילים בגריל עם רוטב בזיליקום ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים את תפוחי האדמה לסיר בינוני עם מספיק מים קרים כדי לכסות אותם בלפחות 5 ס"מ. מניחים את הסיר על אש בינונית. מביאים את המים לרתיחה וממשיכים לבשל עד שתפוחי האדמה רכים, כ-15 עד 20 דקות.
סננו את תפוחי האדמה במסננת והניחו להם להתייבש במשך 5 דקות.
בקערת הגשה, הוסיפו את תפוחי האדמה, העגבניות, הבצל הירוק, הזיתים, הפטרוזיליה, הצלפים, הטימין, שמן הזית וגרידת הלימון. ערבבו בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. הכניסו למקרר למשך שעה וערבבו שוב בעדינות לפני ההגשה.