סלט תפוחי אדמה כפרי יין, Patatosalata
סלט תפוחי אדמה כפרי יין, Patatosalata עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני מגיש 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 222 קלוריות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם שמן זית, שמיר, זיתים kalamatan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה כפרי, סלט תפוחי אדמה כפרי, ו סלט תפוחי אדמה כפרי עם בשר חזיר - 3 נקודות.
הוראות
לשפשף את תפוחי האדמה, ומניחים בסיר 6 עד 8 ליטר. מכסים במים קרים, מוסיפים 1 כפית מלח, מניחים על חום גבוה, ומביאים את המים ותפוחי האדמה לרתיחה מתגלגלת. הפעל עד בינוני ומבשל במשך כ 20 עד 25 דקות, או עד שהם מכרז כאשר פירסינג בסכין.
בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, לשלב את הבצל, בצל אביב, זיתים, שמיר, אורגנו בקערת סלט בגודל בינוני. שים בצד. כאשר תפוחי האדמה נעשים, לנקז היטב במסננת, ולאפשר להתקרר מעט.
חותכים את תפוחי האדמה לרבעים ומוסיפים אותם לקערת הסלט עם בצל, זיתים ועשבי תיבול.
בקערה קטנה להקציף יחד את שמן הזית, חומץ יין אדום, מיץ לימון, 3/4 כפית מלח ופלפל.
יוצקים על הסלט ומערבבים היטב. לטעום ולהוסיף יותר מלח ופלפל במידת הצורך. מקררים עד שמוכנים להגיש.