צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה שלמה 30 בצד? סלט תפוחי אדמה עם סטייק וכחול יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 427 קלוריות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, תפוחי אדמה תינוק, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סטייק עם מתכון סלט תפוחי אדמה וגבינה כחולה, סטייק פלפל וסלט תפוחי אדמה קלוי עם רוטב גבינה כחולה עבה, ו מתאבנים תפוחי אדמה, סטייק וגבינה כחולה אלה ירשימו את אורחי ארוחת הערב שלך (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים גריל לחום 350 עד 400 (בינוני-גבוה). הצמד את ולזרוק קצוות קשים של אספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
2
מניחים תפוחי אדמה בשכבה אחת במרכז חתיכה גדולה של רדיד אלומיניום כבד, טפטוף עם 2 כפות. שמן זית. להעלות את הצדדים על תפוחי אדמה; קיפול כפול העליון ואת הקצוות בצד לאטום, מה שהופך את החבילה.
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
(או או רגיל)
4
סטייק גריל, תפוחי אדמה( בחבילת נייר), אספרגוס, פלפל ובצל בו זמנית, מכוסים במכסה גריל. גריל תפוחי אדמה וסטייק 7 עד 8 דקות בכל צד או עד סטייק מגיע לרמה הרצויה של doneness ותפוחי אדמה נעשים, באמצעות מלקחיים כדי לנער חבילת נייר רק לפני הפניה. אספרגוס גריל, פלפל, בצל 4 עד 5 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשה
סוכר אדום גס
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
שרימפס מוקפץ
5
בואו סטייק וירקות עומדים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
6
בינתיים, לטאטא יחד חומץ הבא 6 מרכיבים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Maddalena מרלו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.