סלט תרד עם אגוזי פקאן קלויים מתוקים וגורגונזולה עם ויניגרט שאלוט שרי
סלט תרד עם אגוזי פקאן קלויים מתוק גורגונזולה עם שרי שאלוט ויניגרט דורש סביב 15 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 340 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וטבעוני דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. לכו לחנות והרימו תרד שטוף משולש, מעט מלח, מעט סוכר ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. הציון הזה מוצק. נסו סלט תרד עם אגוזי פקאן קלויים מתוקים וגורגונזולה עם ויניגרט שאלוט שרי, סלט אגס ושאלוט צלוי עם ויניגרט שרי-דיז'ון, ו סלט תרד קינואה ברי גמילה עם ויניגרט שאלוט מתוק + בגידה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
זורקים אגוזי פקאן עם שמן צמחי, סוכר ומלח.
הניחו על גיליון אפייה. צולים עד שהגוון כהה וארומטי, בערך 7 עד 8 דקות. הניחו בצד.
הכינו רוטב על ידי שילוב שמן זית, חומץ, שאלוט ומלח ופלפל בקערה והקציפו יחד או הניחו בכלי אטום ונערו.
זורקים תרד עם רוטב, גורגונזולה ופקאן.