סלמון בגריל עם כוסברה-פקאן פסטו
סלמון בגריל עם כוסברה-פקאן פסטו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 456 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לך חומץ שרי, ציר עוף, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. עם כפית נסו סלמון עם כוסברה פסטו, סלמון עם כוסברה פסטו, ו מרק סלמון עם כוסברה פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
תדליק גריל. מחממים התנור ל 35
מורחים את הפקאן בצלחת עוגה וטוסט בתנור במשך כ 5 דקות.
תן לפקאנים להתקרר, ואז תחתוך אותם בגסות.
במעבד מזון, לשלב את הפקאן עם כוסברה, גבינה, מלאי וחומץ ולעבד מחית. עם המכונה על, בהדרגה להוסיף את שמן הזית בזרם דק. מתבלים את הפסטו במלח ופלפל.
שמן את סורגי הגריל. מתבלים את הסלמון במלח ופלפל וגריל את העור פילה בצד למטה, על חום גבוה בינוני עד חרוך יפה פריך, על 4 דקות. בזהירות להפוך את פילה וגריל עד רק מבושל דרך, כ 3 דקות יותר. כפית את הפסטו על צלחות. למעלה עם הפילה, צד העור למעלה, ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה חנה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 20 דולר לבקבוק.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.