קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות66
מגזין

סלמון בגריל קל

סלמון בגריל קל
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? קל סלמון בגריל יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %69 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 207 גר' של חלבון, 86 גרם של שומן, וסך הכל 2659 קלוריות. זה מושלם עבור יום העצמאות. 153 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו סאקי, רוטב סויה, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. - שזה לא ניתן לאילתור. סלמון בגריל מזוגג קל, סלמון פסטו קל בגריל בנייר כסף, ו סלמון דיז'ון מייפל קל בגריל עם בייקון דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מערבבים מרכיבים במרינדה בקערה. אם סוכר הוא מרכיב במרינדה אתה משתמש, מערבבים עד הסוכר הוא מומס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
חותכים פילה 1 1/2 ל 2 אינץ ' רחב.
2
מניחים מרכיבים במרינדה בתבשיל גדול (או צלחת עם צדדים כך המרינדה לא לרוץ). מעיל פילה סלמון במרינדה ולאחר מכן למקם אותם ללא עור בצד למטה במרינדה.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
3
להשרות במשך 20 דקות עבור מרינדה מהירה (יכול לעשות את זה בטמפרטורת החדר בזמן שאתה מכין את הגריל) או אם יש לך יותר זמן, מ 1 עד 2 שעות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
לפני צליה, להסיר פילה מן המרינדה ולהשליך את המרינדה. בנדיבות לשפשף או מברשת שמן משני צידי פילה דגים.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
דַק-דַק-
5
הכינו את הגריל: הכינו את הגריל לחום ישיר גבוה (אם אתם משתמשים בגריל פחם, הכינו צד אחד של הגריל לחום ישיר גבוה והצד השני עם פחות גחלים לחימום עקיף).
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
כאשר הגריל חם (אתה צריך להיות מסוגל להחזיק את היד שלך סנטימטר אחד מעל סורגי הגריל רק 1 שנייה), לצחצח את סורגי הגריל עם שמן. (הדרך הטובה ביותר לעשות זאת היא לקפל מגבת נייר, לטבול בשמן, ולהשתמש מלקחיים לשפשף את מגבת נייר מקופלת על סורגי הגריל.)
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
1
מניחים פילה סלמון על גריל, צד skinless למטה הראשון, כך שהם יכולים לקבל סימני גריל נחמד על הגריל החם בעוד הדג הוא עדיין מוצק. סגור את מכסה הגריל. מבשלים 1 עד 3 דקות בצד הראשון, תלוי כמה עבה הפילה.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
לאחר פילה דגים הונחו על הגריל, לא להזיז אותם עד שאתה הולך להפוך אותם. אחרת,הם עלולים להתפרק.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
הפוך את הפילה לצד העור של הגריל למטה: חפש סימני גריל על הדג ושכבה קטנה של דגים אטומים (מבושלים) שבהם הדג נסגר לגריל. באמצעות מלקחיים, ומרית מתכת כדי לעזור במידת הצורך, בזהירות להפוך את הדגים על הצד השני, כך בצד העור הוא עכשיו על סורגים גריל.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
אם אתה משתמש גריל פחם, פילה צריך להיות ממוקם בצד של הגריל הרחוק ביותר מן הגחלים. אם אתה משתמש בגריל גז, רק להפחית את הלהבה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
סגור את מכסה הגריל. מבשלים עוד 2-5 דקות, שוב בהתאם לעובי הפילה. סלמון צריך להיות רק בקושי אטום לאורך כל כאשר נעשה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
עדיף לטעות בצד של undercooking הסלמון, ולא overcooking. אתה תמיד יכול לשים את הדגים בחזרה על הגריל, אבל ברגע פילה טוב מבושל יתר על המידה, אין שום דבר שאתה יכול לעשות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
הסר מן הגריל לשרת מיד.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)

מרכיבים

680פלפל האבנרופילה סלמון, עור על (כ 1/3 עד 1/2 פאונד לאדם)פילה סלמון, עור על (כ 1/3 עד 1/2 פאונד לאדם)1עבור כל אחד.שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1771 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב סויה (רוטב סויה ללא גלוטן שימוש אם בישול ללא גלוטן)רוטב סויה (רוטב סויה ללא גלוטן שימוש אם בישול ללא גלוטן)4שיני שום, טחוןשיני שום, טחון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב סויה (רוטב סויה ללא גלוטן שימוש אם בישול ללא גלוטן)רוטב סויה (רוטב סויה ללא גלוטן שימוש אם בישול ללא גלוטן)1אינץשורש זנגביל טרי, מגורדשורש זנגביל טרי, מגורד4ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק2קרום: פירורי קרקר גרהםשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב סויה (רוטב סויה ללא גלוטן שימוש אם בישול ללא גלוטן)רוטב סויה (רוטב סויה ללא גלוטן שימוש אם בישול ללא גלוטן)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמירין (יין אורז יפני מתוק) או חומץ אורז מתובלמירין (יין אורז יפני מתוק) או חומץ אורז מתובל591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ2קרום: פירורי קרקר גרהםרוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון2קרום: פירורי קרקר גרהםזנגביל טרי טחוןזנגביל טרי טחון591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל ירוק טחוןבצל ירוק טחון2קרום: פירורי קרקר גרהם1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1צביטהצבוט פתיתי פלפל צ'יליצבוט פתיתי פלפל צ'ילי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות2קרום: פירורי קרקר גרהםג'ינג'ר טרי מגורד דקג'ינג'ר טרי מגורד דק2ציפורןשום, טחוןשום, טחון1דאשפתיתי פלפל צ'ילי אדוםפתיתי פלפל צ'ילי אדום591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר לבןסוכר לבן

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בגריל עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה GEN5. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 9 דולר לבקבוק.
GEN5 שרדונה
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.