סלמון בגריל קל
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? קל סלמון בגריל יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %69 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 207 גר' של חלבון, 86 גרם של שומן, וסך הכל 2659 קלוריות. זה מושלם עבור יום העצמאות. 153 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו סאקי, רוטב סויה, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. - שזה לא ניתן לאילתור. סלמון בגריל מזוגג קל, סלמון פסטו קל בגריל בנייר כסף, ו סלמון דיז'ון מייפל קל בגריל עם בייקון דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מערבבים מרכיבים במרינדה בקערה. אם סוכר הוא מרכיב במרינדה אתה משתמש, מערבבים עד הסוכר הוא מומס לחלוטין.
חותכים פילה 1 1/2 ל 2 אינץ ' רחב.
מניחים מרכיבים במרינדה בתבשיל גדול (או צלחת עם צדדים כך המרינדה לא לרוץ). מעיל פילה סלמון במרינדה ולאחר מכן למקם אותם ללא עור בצד למטה במרינדה.
להשרות במשך 20 דקות עבור מרינדה מהירה (יכול לעשות את זה בטמפרטורת החדר בזמן שאתה מכין את הגריל) או אם יש לך יותר זמן, מ 1 עד 2 שעות במקרר.
לפני צליה, להסיר פילה מן המרינדה ולהשליך את המרינדה. בנדיבות לשפשף או מברשת שמן משני צידי פילה דגים.
הכינו את הגריל: הכינו את הגריל לחום ישיר גבוה (אם אתם משתמשים בגריל פחם, הכינו צד אחד של הגריל לחום ישיר גבוה והצד השני עם פחות גחלים לחימום עקיף).
כאשר הגריל חם (אתה צריך להיות מסוגל להחזיק את היד שלך סנטימטר אחד מעל סורגי הגריל רק 1 שנייה), לצחצח את סורגי הגריל עם שמן. (הדרך הטובה ביותר לעשות זאת היא לקפל מגבת נייר, לטבול בשמן, ולהשתמש מלקחיים לשפשף את מגבת נייר מקופלת על סורגי הגריל.)
מניחים פילה סלמון על גריל, צד skinless למטה הראשון, כך שהם יכולים לקבל סימני גריל נחמד על הגריל החם בעוד הדג הוא עדיין מוצק. סגור את מכסה הגריל. מבשלים 1 עד 3 דקות בצד הראשון, תלוי כמה עבה הפילה.
לאחר פילה דגים הונחו על הגריל, לא להזיז אותם עד שאתה הולך להפוך אותם. אחרת,הם עלולים להתפרק.
הפוך את הפילה לצד העור של הגריל למטה: חפש סימני גריל על הדג ושכבה קטנה של דגים אטומים (מבושלים) שבהם הדג נסגר לגריל. באמצעות מלקחיים, ומרית מתכת כדי לעזור במידת הצורך, בזהירות להפוך את הדגים על הצד השני, כך בצד העור הוא עכשיו על סורגים גריל.
אם אתה משתמש גריל פחם, פילה צריך להיות ממוקם בצד של הגריל הרחוק ביותר מן הגחלים. אם אתה משתמש בגריל גז, רק להפחית את הלהבה בינונית.
סגור את מכסה הגריל. מבשלים עוד 2-5 דקות, שוב בהתאם לעובי הפילה. סלמון צריך להיות רק בקושי אטום לאורך כל כאשר נעשה.
עדיף לטעות בצד של undercooking הסלמון, ולא overcooking. אתה תמיד יכול לשים את הדגים בחזרה על הגריל, אבל ברגע פילה טוב מבושל יתר על המידה, אין שום דבר שאתה יכול לעשות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בגריל עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה GEN5. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 9 דולר לבקבוק.
![GEN5 שרדונה]()
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.