סלמון וטופר בייגל צ'ייב
סלמון וטופר בייגל צ'ייב עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 412 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 27 אוהדים. אם יש לכם גרגיר הנחלים, גבינה, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 8 דקות. וזה מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: הכל סלמון מצופה בייגל עם רוטב צ'ייב שמנת, סלמון מעושן "סושי" טופר, ו בייגל סלמון מעושן.
הוראות
מוסיפים את הגבינה, גרידת לימון ומיץ, עירית והרבה פלפל שחור. מחית הכל יחד עם מזלג, ואז לשמור מקורר עד הצהריים.
טוסט קל את חצאי הבייגל, ולאחר מכן להפיץ עם תערובת סלמון העליון כל אחד עם קומץ של גרגיר הנחלים. תאכל מיד.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.