סלמון ומרק שעועית חומוס
מרק סלמון ופולי חומוס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 530 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . אם יש לכם בייקון, שעועית חומוס, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה מצוין. נסו מרק שעועית חומוס עם בשר חזיר, סלט שעועית גרבנזו, ו מחרוזת שעועית גרבנזו (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בייקון בסיר גדול מעל חום בינוני-גבוה עד שהשומן מצטמצם והבייקון מתחיל להתבשל.
יוצקים את השומן העודף, ואז מערבבים את הבצל. המשך בישול ערבוב עד הבצל הפך חום זהוב, 5 עד 8 דקות יותר.
מוסיפים את קוביות הסלמון ומבשלים בעדינות עד שהם הופכים אטומים מכל הצדדים, אבל עדיין לא מבושלים במרכז.
להגביר את החום גבוה, ויוצקים את מרק העוף. לאחר המרק מתחיל להתבשל, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 10 דקות. מערבבים את שעועית תרד garbanzo, לחזור לרתיחה, ואז עונה לטעום עם מלח ופלפל, ומגישים.