קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

סלמון זנגביל סאקה

סלמון זנגביל סאקה
סלמון זנגביל סאקה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 427 קלוריות. גשו לסופר וקנו סוכר, ג'ינג'ר, מירין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו סטייק ג'ינג'ר פלנק עם ירקות מזוגגים סאקה, סאקה וג'ינג'ר סובה סלמון אטריות מערבבים ומטגנים, ו סלמון סאקי מאודה עם סאקי באטר.

הוראות

1
מערבבים את רוטב הסויה, סאקה, מירין, ג ' ינג 'ר, שום, פתיתי צ' ילה, וסוכר בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
רוטב סויהרוטב סויה
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
מיריןמירין
סוכרסוכר
סאקהסאקה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מניחים את פילה הסלמון בשקית מקפיא חסון.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
3
יוצקים את המרינדה לתוך שקית מקפיא עם הדג. אטמו את שקית ההקפאה והניחו בתבנית אפייה (כך שאם השקית דולפת היא לא תימרח על כל המקרר).
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מניחים במקרר שלך לצנן לפחות שעה, רצוי כמה שעות.
1
הסר את פילה הסלמון מן המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
מרינדהמרינדה
2
מניחים את המרינדה בסיר קטן ולחמם אותו עד שהוא מתבשל.  מבשלים אותו במשך כמה דקות או עד הרוטב מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
שיטת צליה
4
מברישים את הסורגים גריל עם שמן זית; מראש לחמם את הגריל לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
5
מניחים פילה סלמון על חתיכת רדיד אלומיניום (מוברש עם שמן זית) על סבכת הגריל, צד העור למטה.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
גרילגריל
6
מברישים את הסלמון עם זיגוג המרינדה. כסה את הגריל.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
סלמוןסלמון
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
7
מבשלים את הסלמון 6-10 דקות (בהתאם לעובי הפילה), צחצוח שוב עם המרינדה באמצע הבישול, עד הסלמון הוא רק בקושי מבושל, וקלי קלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
סלמוןסלמון
8
שיטת טיגון מחבת
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מחממים כמה כפות שמן זית במחבת מעל חום בינוני גבוה. מטגנים את הסלמון 3 עד 4 דקות לכל צד, מתבלים לעתים קרובות עם המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
מרינדהמרינדה
סלמוןסלמון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מגישים פעם הסלמון הוא רק בקושי מבושל דרך והוא flaked בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
11
שיטת אפייה
12
מחממים תנור ל 177°. קו צלחת אפייה עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
13
מברשת את החלק העליון של נייר עם שמן זית. 
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
14
מניחים סלמון על נייר הכסף, צד העור למטה.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
15
מברשת עם מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
16
אופים במשך 10-15 דקות תלוי כמה עבה פילה הם, מתבלים לעתים קרובות עם המרינדה, עד הסלמון הוא מבושל בקושי דרך והוא flaked בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
סלמוןסלמון
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות Foley Estate יקב Sta. ריטה הילס שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 27 דולר לבקבוק.
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.