קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

סלמון מצופה צ'ילי

סלמון מצופה צ'ילי
סלמון צ'ילי מזוגג נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 246 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא בקבוק של רוטב צ'ילי, פילה סלמון, רוטב סויה דל נתרן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. מתכונים דומים: סלמון מזוגג צ'ילי שום, סלמון צ'ילי תפוזים זיגוג מתוק, ו אסיה פסטו ממולא צ'ילי מזוגג סלמון.

הוראות

1
Fab אותו: מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שלב 1/4 כוס רוטב צ ' ילי, 1 כפית רוטב סויה נתרן נמוך, 1 כף זנגביל טרי מגורד טרי, ו 1 כף בצל ירוק קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה נתרן נמוךרוטב סויה נתרן נמוך
ג ' ינג ' ר טריג ' ינג ' ר טרי
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
3
מורחים רוטב באופן שווה על פילה סלמון; מניחים על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
אופים רק עד מחומם דרך וזהב על גבי (כ 5-10 דקות).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה אחוזת רושיולי. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 42 דולר.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.