סלמון מצופה שקדים עם כרישה וקרם לימון
סלמון מצופה שקדים עם כרישה וקרם לימון הוא pescatarian ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה סביב 42 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 693 קלוריות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פילה סלמון, מלח, כרישה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכונים דומים: סלמון מצופה שקדים לימון, סלמון מצופה פיסטוק ברוטב שמנת לימון, ו סלמון מצופה שקדים.
הוראות
ממיסים 2 כפות חמאה בסיר גדול כבד על חום בינוני גבוה.
להוסיף כרישה; saut 2 דקות. להפחית את החום נמוך; לכסות ולבשל עד כרישה הם מאוד רך, ערבוב מדי פעם, על 20 דקות. להגדיל את החום בינוני; להוסיף מיץ לימון ומערבבים עד הנוזל מתאדה, על 1 דקה.
מערבבים בקרם. מבשלים עד מעט מופחת, על 2 דקות. מגניב במקצת.
העברת תערובת לבלנדר. להתמזג עד חלקה. מסננים רוטב לתוך סיר אותו, לחיצה על מוצקים כדי לחלץ נוזל ככל האפשר. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. לעשות קדימה רוטב יכול להתבצע 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.
מערבבים שקדים, פטרוזיליה, קליפת לימון, 1/2 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל על הצלחת.
מפזרים סלמון עם מלח ופלפל. לדלות סלמון בקמח, להתנער עודף. מברשת קלה 1 צד של סלמון עם ביצה מוכה. לחץ על הצד מוברש של סלמון לתוך תערובת שקדים, לחיצה קלה לדבוק. סדר סלמון, צד אגוז למעלה, על תבנית אפייה.ממיסים 1 כף חמאה עם 1 כף שמן בכל אחד 2 מחבת גדולה כבדה על חום בינוני.
מוסיפים חצי סלמון לכל מחבת, צד מצופה שקדים למטה, ומבשלים עד הקרום הוא חום, על 5 דקות. תהפכו סלמון. לטגן עד סלמון מבושל דרך ואטום במרכז, כ 5 דקות.
להעביר סלמון לצלחות.לחמם רוטב, ערבוב על חום בינוני. כף סביב סלמון ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.