קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

סלמון מצופה תפוח אדמה

סלמון מצופה תפוח אדמה
סלמון מצופה תפוח אדמה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %71 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 122 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 1332 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך הוא די מצחיק, תפוחי אדמה, אני חותך את הסלמון לרצועות ארוכות יותר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הירקות המעורבים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דלעת קינוח כקינוח. עם כפית נסו סלמון מצופה תפוח אדמה, סלמון מצופה תפוחי אדמה עם סלט עשבי תיבול, ו סלמון מצופה תפוח אדמה עם מתכון סלט גרגיר הנחלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחבת חום על חום בינוני גבוה ולהוסיף 1/2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
מברשת סלמון עם חלבונים ביצה חבילה עבה על גזרי תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
4
הוסף למחבת.ודא תפוחי אדמה הם פריכים ושחומים לפני התהפך. מעקף בעדינות מרית מתחת לציפוי תפוחי האדמה. זה עלול לקחת כמה ניסיונות כדי לקבל את העניין. השתמש בשמן נוסף עבור שאר הסלמון, במידת הצורך.לאחר ששני הצדדים הם חום זהוב, מניחים על תבנית אפייה ואופים במשך 10-15 דקות.למרות צלחת זו היא קצת בצד מסובך, לקחת את הזמן כדי לעשות את זה. זה לגמרי שווה את זה וטעים מאוד.ואם אתה מקבל סופר מתוסכל בתהליך הבישול? נסה כוסית ויסקי. רק אומר.פורסם במתכונים, seafood53 תגובות
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
וויסקי.וויסקי.
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
נורהנורה
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט

מרכיבים

1גבינת פרמזן מגוררתהמנה הזאת גרמה לי לרצות למשוך את השיער שלי החוצה, אבל זה כל כך טעים. המפתח הוא לגרוס את תפוחי האדמה, את bejesus מהם כדי להסיר את הלחות, ולארוז אותם על טובהמנה הזאת גרמה לי לרצות למשוך את השיער שלי החוצה, אבל זה כל כך טעים. המפתח הוא לגרוס את תפוחי האדמה, את bejesus מהם כדי להסיר את הלחות, ולארוז אותם על טוב4קצת קישואים קצוציםפונדו גבינהפונדו גבינה4קצת קישואים קצוציםנראה כמו גבינה, אה? לא אכלתי את זה, במקרה שמישהו מכם תהה. אני יודע איך אתה חושבנראה כמו גבינה, אה? לא אכלתי את זה, במקרה שמישהו מכם תהה. אני יודע איך אתה חושב4קצת קישואים קצוציםעוגיות שוקולד צ'יפס מלא חמאת בוטניםעוגיות שוקולד צ'יפס מלא חמאת בוטנים4קצת קישואים קצוציםוואי. Ya ' ll הולך לתת לבחורה תסביך עם כמה אתה אוהב את אחיוואי. Ya ' ll הולך לתת לבחורה תסביך עם כמה אתה אוהב את אחי4קצת קישואים קצוציםלמרות צלחת זו היא קצת בצד מסובך, לקחת את הזמן כדי לעשות את זה. זה לגמרי שווה את זה מאוד טעיםלמרות צלחת זו היא קצת בצד מסובך, לקחת את הזמן כדי לעשות את זה. זה לגמרי שווה את זה מאוד טעים2חלבוני ביצה, מעט מוכיםחלבוני ביצה, מעט מוכים4קצת קישואים קצוציםבסופו של דבר טבלתי את הסלמון בחלבונים מוכים, ואז ארזתי את תפוחי האדמהבסופו של דבר טבלתי את הסלמון בחלבונים מוכים, ואז ארזתי את תפוחי האדמה1גיליוןלאחר ששני הצדדים הם חום זהוב, מניחים על אפייה ואופים במשך 10-15 דקותלאחר ששני הצדדים הם חום זהוב, מניחים על אפייה ואופים במשך 10-15 דקות4קצת קישואים קצוציםברגע שתפוחי האדמה היו זהובים, הוצאתי את הסלמון ואפיתי אותו בתנור עוד קצת.ברגע שתפוחי האדמה היו זהובים, הוצאתי את הסלמון ואפיתי אותו בתנור עוד קצת.4קצת קישואים קצוציםצעד מפתח נוסף הוא לוודא המחבת הוא חם מספיק כך תפוחי אדמה לקבל חום ופריך. אם אתה מנסה להפוך את הסלמון לפני תפוחי האדמה גמורים, הם כולם ייפלוצעד מפתח נוסף הוא לוודא המחבת הוא חם מספיק כך תפוחי אדמה לקבל חום ופריך. אם אתה מנסה להפוך את הסלמון לפני תפוחי האדמה גמורים, הם כולם ייפלו1גבינת פרמזן מגוררתכמה MEA זהכמה MEA זה4קצת קישואים קצוציםמגישים לצד כמה ירקות, אם אתה חייבמגישים לצד כמה ירקות, אם אתה חייב1( חצילים)מחבת חום על-חום גבוה ולהוסיף 1/2 כפות שמן זית. מברשת סלמון עם חלבונים ביצה חבילה עבה על גזרי תפוחי אדמה. הוסף למחבתמחבת חום על-חום גבוה ולהוסיף 1/2 כפות שמן זית. מברשת סלמון עם חלבונים ביצה חבילה עבה על גזרי תפוחי אדמה. הוסף למחבת3קרום: פירורי קרקר גרהםסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק4קצת קישואים קצוציםסלמון מצופה תפוח אדמהסלמון מצופה תפוח אדמה3ואז תפוחי אדמה מגורדים. השתמשתי בתפוחי אדמה אדומים מקולפים.ואז תפוחי אדמה מגורדים. השתמשתי בתפוחי אדמה אדומים מקולפים.4קצת קישואים קצוציםזה בדיוק כשהתחלתי לארוז תפוחי אדמה קרועיםזה בדיוק כשהתחלתי לארוז תפוחי אדמה קרועים6מידות בינוניותתפוחי אדמה, קלופים מגורדיםתפוחי אדמה, קלופים מגורדים4קצת קישואים קצוציםעוגת דלעת תוצרת בית תבליןעוגת דלעת תוצרת בית תבלין1רצועהאני חותך את הסלמון ליותר זמן.אני חותך את הסלמון ליותר זמן.680פלפל האבנרוסלמון נטול עור, נטול עצמות, חתוך לפילה ארוך יותר במידת האפשרסלמון נטול עור, נטול עצמות, חתוך לפילה ארוך יותר במידת האפשר4קצת קישואים קצוציםאז. . .מה דעתך על סלמון?אז. . .מה דעתך על סלמון?4קצת קישואים קצוציםהיה לי כמה סלמון יפה רק מסתובב במקרר שליהיה לי כמה סלמון יפה רק מסתובב במקרר שלי4קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל לפי הטעםמלח ופלפל לפי הטעם4קצת קישואים קצוציםואם אתה מקבל סופר מתוסכל בתהליך הבישול? נסה כוסית ויסקי. רק אומרואם אתה מקבל סופר מתוסכל בתהליך הבישול? נסה כוסית ויסקי. רק אומר4קצת קישואים קצוציםכי, באמת, לא כל 20 ומשהו זוג טרי לאכול סלמון ולובסטר לארוחת ערבכי, באמת, לא כל 20 ומשהו זוג טרי לאכול סלמון ולובסטר לארוחת ערב201053על ידי ג'סיקה ב -15 בינוארעל ידי ג'סיקה ב -15 בינואר53הערותהערות4קצת קישואים קצוציםהוא די מצחיק, לא? הפוסט הזה היה מתון לעומת התעלולים הרגילים שלוהוא די מצחיק, לא? הפוסט הזה היה מתון לעומת התעלולים הרגילים שלו4קצת קישואים קצוציםאני צריך להשתלט על עצמי. וכספת לכרטיס החיוב שלי. ואז אני אזרוק את המפתח.אני צריך להשתלט על עצמי. וכספת לכרטיס החיוב שלי. ואז אני אזרוק את המפתח.1-2 כפות שמן זית כתית מעולהאם אני עושה את זה, אתה בהחלט יכול! זה לא נראה טעים?אם אני עושה את זה, אתה בהחלט יכול! זה לא נראה טעים?4קצת קישואים קצוציםאם אתה מתכנן לנסות את זה, זה דורש קצת סבלנותאם אתה מתכנן לנסות את זה, זה דורש קצת סבלנות4קצת קישואים קצוציםמשהו מצחיק?משהו מצחיק?4קצת קישואים קצוציםזה יצא בצורה מושלמתזה יצא בצורה מושלמת4קצת קישואים קצוציםעדכן את קוראי google שלךעדכן את קוראי google שלך4קצת קישואים קצוציםניווט פוסטניווט פוסט4קצת קישואים קצוציםפורסם במתכונים, מאכלי יםפורסם במתכונים, מאכלי ים4קצת קישואים קצוציםזה באמת היה כזה פינוק, ודרך כל כך שונה לאכול סלמון. אהבתי איך פריך מבחוץ היה, וכמה חמאתי מבפנים היהזה באמת היה כזה פינוק, ודרך כל כך שונה לאכול סלמון. אהבתי איך פריך מבחוץ היה, וכמה חמאתי מבפנים היה4קצת קישואים קצוציםכולנו יודעים שאין לי סבלנות. אני אפילו לא יודע מה פירוש המילה הזאת. Hmmpfכולנו יודעים שאין לי סבלנות. אני אפילו לא יודע מה פירוש המילה הזאת. Hmmpf4קצת קישואים קצוציםאולי גם תאהבאולי גם תאהב

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה GEN5. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.
GEN5 שרדונה
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.