סלמון ניבולי פה
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, כל 30, ומנה עיקרית pescatarian? סלמון ניבולי פה יכול להיות מתכון מעולה לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 461 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך פלפל, רוטב טריאקי, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו המבורגרים סלמון עם שמיר ואולד ביי (ולנצח בשווי של שנה של סלמון שנתפס בטבע!), סלמון עם בור רוז'ותפוח אדמה אפוי ממולא סלמון מעושן, ו מחבת צרובה בדבש מזוגגת עם רוטב לימון חמאה משחימים-הסלמון הטוב ביותר שאכלתי אי פעם (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים מיונז, רוטב טריאקי וממרח ווסאבי.
מניחים סלמון על חתיכת נייר אלומיניום גדולה.
מורחים את תערובת המיונז על החלק העליון של הפילה. למעלה עם פלפל ירוק ובצל. מתבלים במלח ופלפל. מקפלים את נייר הכסף סביב האוכל ולאטום לתוך שקית.
מניחים דגים על הגריל שחומם מראש. מבשלים 10 עד 15 דקות, או עד הדג הוא flaked בקלות עם מזלג.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין שרדונה הנהר הרוסי של יקב לגונה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי]()
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
כרם חוות לגונה (Laguna Ranch Vineyard) השוכן בלב עמק הנהר הרוסי הוא ביתם של שרדונה ברמה עולמית ב-30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמגיע מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות חדה לטעמי פירות בשלים. שרדונה, יקב חוות לגונה (Laguna Ranch Cherdoney) הוא יין מאוזן ומפנק להפליא. נפתח עם הערות של תפוח, אגס, חבושים ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימים מתוקים של תבלין אסיה. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש שדרית אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.