סלמון עם זיגוג Satsuma-סויה
סלמון עם זיגוג Satsuma-סויה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 326 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך מיץ תפוזים satsuman, שמן canolan, קורנפלור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו אנדיב קלוי עם זיגוג Satsuma, סלמון זרע דביק עם סלט satsuma, ו Satsuma Pistachio Dacquoise & Satsuma Pistachio Butterercream (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 9 מרכיבים בשקית פלסטיק zip-top גדול.
הוסף סלמון לשקית; חותם. להשרות במקרר 1 שעה, מפנה מדי פעם.
הסר סלמון משקית, הזמנת מרינדה. מסננים מרינדה דרך מסננת לתוך קערה; להשליך מוצקים.
מניחים מרינדה בסיר קטן על אש גבוהה. מביאים לרתיחה; מבשלים עד מופחת 1 כוס (כ 6 דקות).
שלב 1 כף מים קורנפלור בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים תערובת קורנפלור למחבת; מביאים לרתיחה. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
הוסף סעיפים כתומים; לבשל 30 שניות. להפריש; להתחמם.
מניחים סלמון על מחבת broiler מצופה ספריי בישול; צלייה 8 דקות או עד מידה רצויה של doneness.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות Foley Estate יקב Sta. ריטה הילס שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 27 דולר לבקבוק.
![יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה]()
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.