סלמון עם נקניק אנדויל וזיתים ירוקים
סלמון עם נקניקיות Andouille וזיתים ירוקים נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 528 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. לכו לחנות ותביאו נקניקיות אנדוויל, פילה סלמון, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמון עם נקניק אנדויל וזיתים ירוקים, סלמון צלוי עם פורסלין, שומר וזיתים ירוקים, ו רוטב נקניקיות אנדוויל.
הוראות
מחממים מחבת קטנה מעל חום גבוה.
מוסיפים את andouille ומבשלים, ערבוב, עד רוחש, על 1 דקה.
העברה לקערה בינונית ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
מערבבים את הנקניק עם הזיתים הפרוסים, חמאה רכה ושאלות טחון.
תדליק גריל. לשפשף את פילה סלמון בכל רחבי עם שמן זית העונה קלות עם מלח ופלפל. גריל הסלמון על חום גבוה, מפנה פעם אחת, עד חרוך יפה ופשוט מבושל דרך, על 3 דקות לכל צד.
מעבירים את הסלמון לצלחות, למעלה עם תערובת אנודויל חמאה ומגישים מיד.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יין בדיעבד שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.