סלמון עם סלסה קריבית
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? סלמון עם סלסה קריבית יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 305 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אגוז מוסקט טחון, פפאיה, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו במרכז אמריקה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו קערת סלמון עם מנגו מנגו, דג סלמון מנייאק קריבי עם סלסת קוקוס אפרסק אננס בגריל, ו סלמון קון סלסה De מנדרינה y aguacate (סלמון עם מנדרינה וסלסה אבוקדו) (מתכונים דומים).
הוראות
Combine the seasoning ingredients.
Place fillet in a greased 15-in. x 10-in. x 1-in. baking pan; sprinkle with 1 tablespoon seasoning. (Save remaining seasoning for another use.)
Drizzle salmon with oil. Cover and refrigerate for at least 2 hours.
Peel and finely chop mango and papaya; place in a large bowl. Finely chop peppers; add to bowl.
Add the remaining salsa ingredients and gently stir until blended. Cover and refrigerate for at least 2 hours.
Bake salmon at 350° for 25-30 minutes or until fish flakes easily with a fork.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
Salmon works really well with Chardonnay, Pinot Noir, and Sauvignon Blanc. To decide on white or red, you should consider your seasoning and sauces. Chardonnay is a great friend to buttery, creamy dishes, while sauvignon blanc can complement herb or citrus-centric dishes. A light-bodied, low-tannin red such as the pinot noir goes great with broiled or grilled salmon. You could try La Crema Russian River Chardonnay. Reviewers quite like it with a 4.1 out of 5 star rating and a price of about 28 dollars per bottle.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.