קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

סלמון פריך בעור עם מלח צ'ילי

סלמון פריך בעור עם מלח צ'ילי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון עור פריך עם מלח צ'ילי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 659 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 44 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם דאשי, רוטב סויה, מירין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זה ... יקר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו סלמון פריך בעור, סלמון פריך בעור, ו קערות אורז פריכות מעור סלמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את dashi, מירין וסויה בסיר קטן על חום בינוני ומבשלים 23 דקות. הגדר aside.To הפוך את מלח צ 'ילי, מניחים את המלח וצ' ילי בקערה ומערבבים לשלב. תניח בצד.השתמש סכין קטנה, חדה להבקיע את העור של הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
דאשי.דאשי.
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מברשת עם שמן ומפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
3
מחממים מחבת גדולה ללא מקל על חום גבוה. מבשלים את העור בצד הסלמון למטה במשך 3 דקות, להסתובב ולבשל במשך 3 דקות נוספות או עד מבושל לטעמך. מחלקים את הסלמון בין קערות וכפית על רוטב דאשי.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
דאשי.דאשי.
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מפזרים עם מלח צ ' ילי ומגישים עם שעועית אדממה.
מרכיבים שתצטרך
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מגיש 4.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.