קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות84
מגזין

סלמון צלוי חרדל עם סלט תפוחי אדמה חדש

סלמון צלוי חרדל עם סלט תפוחי אדמה חדש
סלמון צלוי חרדל עם סלט תפוחי אדמה חדש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 39 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 484 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא את קרם פרש, שמיר, פילה סלמון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. עם כפית נסו סלמון צלוי עם שום, חרדל ועשבי תיבול, סלמון צלוי עם זיגוג חרדל עשבי תיבול, ו סלמון צלוי עם זיגוג כתום-חרדל (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור ל 6 אינץ ' מתחת למקור חום; מטלית חום.
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות
2
מניחים את תפוחי האדמה בסיר בינוני, מכסים במים קרים, ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
להוסיף 1 כפית מלח, להפחית את החום, ומבשלים עד מכרז, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
4
מסננים, לרוץ מתחת למים קרים כדי להתקרר, ואז לחתוך לרבעים. בינתיים, בקערה גדולה, לשלב את frache crme או שמנת חמוצה, 1 כף מיץ לימון, 1 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. מערבבים את תפוחי האדמה ושומר; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
כובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאודכובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאוד
1/4 קילו פטריות שיטאקי, פרוסות1/4 קילו פטריות שיטאקי, פרוסות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
5
מניחים את הסלמון על קלף-או נייר מצופה תבנית אפייה. בקערה קטנה, לשלב את החרדל ומיץ לימון הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
כובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאודכובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאוד
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
מורחים על החלק העליון של הסלמון. לצלות עד הסלמון הוא באותו צבע לאורך כל, 6 עד 8 דקות, בהתאם לעובי. מחלקים את הסלמון והסלט בין צלחות בודדות ומפזרים את השמיר. שדרוג: לקבלת דחיפה snappy, licoricey, להזמין את העלים הירוקים של השומר ולערבב אותם עם שמיר לפני garnishing.
מרכיבים שתצטרך
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
4 פרוסות סלמי דקות4 פרוסות סלמי דקות
שמירשמיר

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות יין טיילר יקב סנטה ברברה מחוז שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.