קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות63
מגזין

סלמון צלוי עם לימון ופפריקה

סלמון צלוי עם לימון ופפריקה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סלמון קלוי לימון פפריקה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 319 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח כשר, אבקת שום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב השקדים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קלפוטי דובדבן טרי עם שקדים כקינוח. נסו סלמון צלוי בתנור פפריקן מעושן, סלמון צלוי פפריקה מעושן עם תרד נבול, ו לימון פפריקה כרובית קלויה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 204°. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר כסף, ולאחר מכן מעיל אותו קלות עם תרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה קטנה, מערבבים יחד את הפפריקה, אבקת שום, מלח, פלפל וגרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
להוסיף 1 כף שמן זית, אזמקס היטב.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
4
הגדר את הסלמון על המחבת מוכנה. לשפשף בעדינות את שמן התבוננותמיקס על הסלמון. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
5
בקערה בינונית, לזרוק את השעועית הירוקה עם השאר1 כף שמן זית, שום, ומלח. סדר את greenbeans סביב הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
צלי במשך 25 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדקעם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
מפזרים את השעועית הירוקה עם השקדים.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
8
טפטף את מיץ הלימון על הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
9
ארוחת ערב אחת, שתי ארוחות צהריים
10
פירוק סושיה דרך טרי כדי לקבל את הירקות שלך:"כבוש" סלט מלפפון. השתמש aveggie peeler לגלח acuke לתוך סרטים, thentoss עם ricevinegar מתובל sesameseeds.רוטב סויה ואורז vinegarcomplete thesushi flavorvibe.No מתגלגל, לא מהומה.שאריות של סלמונון משאריות אורז (או אבאג של חום ואכילה), ואז מתפוררות משטופ נורי (אצות סושיוורפ) מעליו. תאכל את זה או חם.מפלצת SALADThis היא אחת הארוחות הקלות ביותר לארוז. תחשוב בגדול. תחשבו על כיור מטבח: ערימה של ירקות, מה שנשאר או ירקות טריים שיש לכם, ואז למעלה עם שאריות סלמון ומשהו פריך, כמו אגוזים.סלמון לא צריך תחבושות מהודרות. נסה התזה של שמן שומשום vinegar.No שאריות סלמון? סלמון מעושן מעולה בסלטים.
מרכיבים שתצטרך
סלמון מעושןסלמון מעושן
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
אצותאצות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ירוקירוק
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
נוריםנורים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
11
זכויות יוצרים © 2013 by J. M. Hirsch, from Beating the Lunch Box Blues published by Rachel Ray Books / Atria, a division of Simon & Schuster, Inc. זמין בכל מקום שבו ספרים נמכרים.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.