סלמון צלוי עם סלט מנגו ירוק
אם יש לכם מיץ ליים, מלפפון, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במטבעה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מנטה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. מתכונים דומים: מנגו גולמי Kachumber / סלט מנגו ובצל ירוק, סלט מנגו ירוק, ו סלט מנגו ירוק.
הוראות
בקערה גדולה, להקציף את גרידת סיד ומיץ ליים עם חומץ אורז, סוכר חום ורוטב סויה.
לטאטא את 1/4 כוס שמן צמחי ועונה עם מלח ופלפל.
מוסיפים את המנגו הירוק פרוס, מלפפון, כוסברה, מנטה ו 1 כף של שומשום קלוי.
להדליק גריל או לחמם מחבת גריל.
מברישים את פילה הסלמון בשמן צמחי ומתבלים במלח ופלפל. גריל את צד עור הסלמון למטה מעל חום מתון, הופך פעם אחת, עד העור הוא פריך מאוד והדגים הוא אטום מעט במרכז, 10 עד 12 דקות.
מעבירים את פילה הסלמון לצלחות, מפזרים אותם עם 1 כף הנותרים של זרעי שומשום קלוי ומגישים עם סלט מנגו.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.