סלמון צ'יפוטלה בגריל עם אורז כוסברה אננס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 775 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם אננס, מלח כשר, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. נסו סלמון צ'יפוטלה עם בצל מטוגן וכוסברה, צ'ילי בגריל וסלמון כוסברה עם אורז זנגביל, ו אסיה סלמון בגריל אננס ואורז חסה עוטפת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את כל החומרים עבור המרינדה, הזמנת 3 כפות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
2
יוצקים את המרינדה על הסלמון, במקום במקרר ולאפשר מרינדה במשך 1 שעה.כ 10 עד 15 דקות לפני הצבת הסלמון על הגריל, החל להכין את האורז על ידי חימום 1 כף שמן זית בסיר בינוני. מערבבים בצל קצוץ ומבשלים 3 דקות; מוסיפים אורז ומטגנים דקה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מיונז, ועוד, לפי הצורך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
מוסיפים אננס, מיץ אננס, מים ומלח; מביאים לרתיחה, מכסים ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים במשך 20 דקות או עד הנוזל נספג ואורז רך. קצפת עם מזלג ומערבבים כוסברה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מניחים סלמון מעל חום בינוני על גריל גז או על פחם, לבשל עד פתיתי דגים בקלות, מפנה פעם אחת; כ 10 עד 12 דקות בסך הכל.בעוד סלמון הוא בישול, להכין את הרוטב על ידי הבאת להרתיח את היין הלבן, סוכר, זנגביל ומיץ ליים. להפחית ל 3/4 כוס; זה צריך לקחת בערך 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
שדי פסיון אם )
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
מיונז, ועוד, לפי הצורך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מברשת בצל פרוס עם המרינדה שמורות גריל עד הסוף, פונה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מערבבים עמילן תירס עם כמות קטנה של מים עד חלקה, לטאטא לתוך יין יחד עם חמאה. לבשל 1 דקה או עד עבה, להוסיף בצל ירוק ולשמור warm.To מגישים, מחלקים אורז על 4 צלחות הגשה, העליון עם דגים מבושלים, רוטב כפית מעל ומעל עם בצל בגריל.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.