קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

סלמון צ'יפוטלה בגריל עם אורז כוסברה אננס

סלמון צ'יפוטלה בגריל עם אורז כוסברה אננס
סלמון צ'יפוטלה בגריל עם אורז כוסברה אננס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 775 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם אננס, מלח כשר, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. נסו סלמון צ'יפוטלה עם בצל מטוגן וכוסברה, צ'ילי בגריל וסלמון כוסברה עם אורז זנגביל, ו אסיה סלמון בגריל אננס ואורז חסה עוטפת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את כל החומרים עבור המרינדה, הזמנת 3 כפות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
2
יוצקים את המרינדה על הסלמון, במקום במקרר ולאפשר מרינדה במשך 1 שעה.כ 10 עד 15 דקות לפני הצבת הסלמון על הגריל, החל להכין את האורז על ידי חימום 1 כף שמן זית בסיר בינוני. מערבבים בצל קצוץ ומבשלים 3 דקות; מוסיפים אורז ומטגנים דקה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
מוסיפים אננס, מיץ אננס, מים ומלח; מביאים לרתיחה, מכסים ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים במשך 20 דקות או עד הנוזל נספג ואורז רך. קצפת עם מזלג ומערבבים כוסברה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מניחים סלמון מעל חום בינוני על גריל גז או על פחם, לבשל עד פתיתי דגים בקלות, מפנה פעם אחת; כ 10 עד 12 דקות בסך הכל.בעוד סלמון הוא בישול, להכין את הרוטב על ידי הבאת להרתיח את היין הלבן, סוכר, זנגביל ומיץ ליים. להפחית ל 3/4 כוס; זה צריך לקחת בערך 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מברשת בצל פרוס עם המרינדה שמורות גריל עד הסוף, פונה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מערבבים עמילן תירס עם כמות קטנה של מים עד חלקה, לטאטא לתוך יין יחד עם חמאה. לבשל 1 דקה או עד עבה, להוסיף בצל ירוק ולשמור warm.To מגישים, מחלקים אורז על 4 צלחות הגשה, העליון עם דגים מבושלים, רוטב כפית מעל ומעל עם בצל בגריל.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
אפונה גויה®אפונה גויה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר

מרכיבים

3קרום: פירורי קרקר גרהםרוטב אדובו, מהפחית של פלפל צ'יפוטלה בתיבול adoboרוטב אדובו, מהפחית של פלפל צ'יפוטלה בתיבול adobo2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבש או 1 כוס מיץ תפוחים לא ממותקיין לבן יבש או 1 כוס מיץ תפוחים לא ממותק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז בסמטיאורז בסמטי3קרום: פירורי קרקר גרהםשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ2קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה, מרוכךחמאה, מרוכך227פלפל האבנרואננס כתוש, לא משובץאננס כתוש, לא משובץ1צ'יפוטלה משומר צ' ילה ב adobo, טחון דקצ'יפוטלה משומר צ' ילה ב adobo, טחון דק591 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסברה, טחוןכוסברה, טחון1אוראו ממולאים כפוליםאפונה קפואהאפונה קפואה2קרום: פירורי קרקר גרהםג'ינג'ר טרי, מגורדג'ינג'ר טרי, מגורד1שן שום, לחוץשן שום, לחוץ1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2קרום: פירורי קרקר גרהםמיץ ליים מפתחמיץ ליים מפתח1גבינת פרמזן מגוררתסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק2קרום: פירורי קרקר גרהםסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק680פלפל האבנרופילה סלמוןפילה סלמון1בצל ירוק, פרוס דקבצל ירוק, פרוס דק2קרום: פירורי קרקר גרהםתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל מתוק, חתוך לקוביותבצל מתוק, חתוך לקוביות1( חצילים)בצל מתוק, פרוס 1/4 אינץ ' עבהבצל מתוק, פרוס 1/4 אינץ ' עבה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®2קרום: פירורי קרקר גרהםחומץ יין לבןחומץ יין לבן

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.