סלמון, שומר וסלט תפוחי אדמה עם רוטב שמנת חמוצה יכול להיות רק בצד המנה שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 498 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם נורת שומר, תפוחי אדמה, מיונזוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמון, גרגיר הנחלים, שומר וסלט סלק תינוק עם רוטב למוני "קוויאר" , קני תפוחי אדמה עם שמנת חמוצה וסלמון מעושן, ו פילה בקר עם סלט שומר ורוטב רוזמרין.
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים 8 דקות. מערבבים באפונה וממשיכים לבשל עד שתפוחי האדמה רכים, בערך 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
3
לנקז ביסודיות.
4
בינתיים, למלא מחבת גדולה, עמוקה עם 3 סנטימטרים של מים מלוחים. להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
מוסיף את הסלמון ומבשל עד הדג הוא רק מבושל דרך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריט
6
מעבירים את הסלמון למגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
7
חותכים או מקצצים את הסלמון לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
8
קוצצים מספיק של fronds שומר לעשות 1 כף. בקערת זכוכית בינונית או נירוסטה, לטאטא יחד את השמנת החמוצה, מיונז, עירית, שמן, מיץ לימון, בריכות שומר קצוצות, מלח ופלפל.
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ויניגרט ורז'וס
9
בקערה גדולה, לזרוק את גרגיר הנחלים עם 1/4 כוס ההלבשה ולשים את הירוקים על צלחות. באותה קערה, בעדינות לזרוק את תפוחי האדמה ואת האפונה, הסלמון, ואת שומר פרוס עם ההלבשה הנותרת. למעלה גרגיר הנחלים עם תערובת תפוחי אדמה וסלמון.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומי
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
ירוק
מיונז, ועוד, לפי הצורך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וס
10
המלצת יין: בצפון מערב האוקיינוס השקט, שבו סלמון הוא מלך, המלכה שלה היא פינו נואר. השמנת של הדגים עושה את זה חזק מספיק כדי שותף אדום בהיר, ואת ברי אדום מורכב ותבלינים הערות של פינו נואר הם רדיד אידיאלי עבור הטעם של הסלמון.
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Antica (Mountain Select). מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.