קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

סלסה שומר קלוי

סלסה שומר קלוי
המתכון קלוי שומר Salsan מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט סופר ללא גלוטן, וכל 30 אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 36 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, שמן זית, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: הליבוט קלוי עם סלסה שומר אשכוליות, שומר קלוי שמנת ומרק גזר עם שמן שומר שום שחור, ו שומר - שפשף בשר חזיר Tenderloin עם טריזים שומר קלוי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
הסר עור נייר לבן מראש שום (לא לקלף או להפריד את שיני).
מרכיבים שתצטרך
ציפורןציפורן
שוםשום
3
חותכים את החלק העליון של ראש שום; לעטוף בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
4
מניחים שום ושומר על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
שומרשומר
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
מברשת שומר עם שמן; מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שומרשומר
שמן בישולשמן בישול
6
אופים ב 450 במשך 25 דקות או עד השחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
הסר מהתנור; מגניב 10 דקות. ציפורן נפרדת; לסחוט כדי לחלץ עיסת שום. השליכו עורות. קוצצים שומר.
מרכיבים שתצטרך
חלץחלץ
ציפורןציפורן
שומרשומר
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מערבבים שומר, שום, קליפה, מיץ ורוזמרין בקערה.
מרכיבים שתצטרך
רוזמריןרוזמרין
שומרשומר
שוםשום
מיץמיץ
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
מגישים חמים או מקורר.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Teutonic Gamay פינו נואר תערובת 1787 לספירה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
זה "1787" פינו נואר/תערובת Gamay הוא חלק הדלפק לתערובת " 459 " שלנו. ההבדל היחיד בין שני היינות (שניהם עשויים מאותו פרי מדויק) הוא כלי המשמש לייצור אותם. ה" 1787 " הותסס והתבגר בחביות עץ אלון נייטרליות. ההבדל בטעם וריח הוא מדהים ואתה רק צריך לטעום אותם זה לצד זה כדי לראות בעצמך. בשנת 1787, צו הורה להסיר את כל זני הענבים האדומים בעמק מוסל ולהחליף אותם בגפנים ריזלינג. עם הזמן, חוק זה התפוגג זנים אדומים לאט יש נטוע שוב באזור.