סלסה Borracha
סלסה Borracha עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 469 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. לך לחנות ותביא את אנצ'ו צ' ילי, גבינת פטה, מיץ תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סלסה Borracha, סלסה Borracha (סלסה שיכורה), ו סלסה Borracha (סלסה שיכורה) (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מבשלים את הצ ' ילי במחבת סאוט יבשה מעל חום גבוה הופך כל הזמן עד קלוי מעט, על 2 דקות.
הסר מהחום וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך אותם לשניים ולהסיר את הזרעים. לקרוע אותם לחתיכות קטנות ולהוסיף אותם לבלנדר.
מוסיפים את מיץ התפוזים, הטקילה, השום ושמן הזית לבלנדר. מחית סלסה ולהוסיף אותו למחבת סאוט נהג טוסט chiles. מבשלים עד מעובה מעט, על 5 דקות. מתבלים את הסלסה במלח ופלפל שחור טחון טרי. מגניב לגמרי.
מעביר לקערה הגשה העליון עם גבינת anejo מתפוררת.