סלעים גרמניים
גשו לסופר וקנו מים, חמאה, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך את כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 18%. נסו אויסטר סלעים בצלע, סלעים אנגליים, ו סלעי חג המולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
בקערה בינונית שמנת את החמאה והסוכר.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, מכים אחרי כל אחת מהן. ממיסים את הסודה לשתייה במים החמים, מוסיפים אותה לתערובת הביצים. מערבבים פנימה את הקמח והקינמון עד לקבלת תערובת אחידה. לבסוף מערבבים פנימה את התמרים ואגוזי המלך כך שהם יחולקו באופן שווה.
זרוק על ידי גדישת כפיות על דף עוגיות לא משומן.
אופים 10 עד 15 דקות בתנור שחומם מראש, עד להזהבה.