סנאפר Cajun ושרימפס על גרגירי גבינת צ'דר בייקון עם קולי פלפל אדום
סנאפר Cajun ושרימפס על גריסים גבינת צ'דר בייקון עם קולי פלפל אדום יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 55 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 701 קלוריות. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . אם יש לך מים, פילה סנאפר, תבלין cajun, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. 80 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון לאוהדים של מזון קריאולי. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סנאפר Cajun ושרימפס על גרגירי גבינת צ'דר בייקון עם קולי פלפל אדום, סנאפר Cajun ושרימפס על גרגירי גבינת צ'דר בייקון עם קולי פלפל אדום, ו סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח.
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
על הכיריים, להביא את ציר העוף, בצל, שום ויין לרתיחה בסיר.
מניחים את הפלפלים במחבת צלייה וצולים בתנור, בודקים כל 15 דקות, והופכים אותם עם מלקחיים עד שהעור מקומט לחלוטין ושחור חרוך. כאשר הפלפלים נעשים, להשתמש מלקחיים לשים אותם בשקית ziptop אשר (מטעמי בטיחות) יש לך לנוח על צלחת - (זכור, הם געשיים חם!). בזהירות לסגור את התיק, ולאפשר להם להזיע במשך 5 דקות. השתמש בכפפות תנור כדי למנוע כוויות בזמן שאתה מטפל בתיק בשלב הבא של הזזת הפלפלים מהתיק לקערה מלאה בכמה סנטימטרים של מי קרח. לאחר מכן ניתן להשתמש באצבעותיך כדי לעבוד במהירות כדי להחליק ולהשליך את עורות הפלפלים בזמן שהם במים. אתה תישאר עם פלפלים אדומים מבושלים להפליא עם צבע נפלא.
הסר גזע וזרעים. קוצצים את הפלפלים ומוסיפים אותם לתערובת הבוערת של ציר העוף, וממשיכים להתבשל עד שיופחתו בחצי, כ-20 דקות. צור תרחיף של קורנפלור בכמות קטנה של מים ולהוסיף רוטב פלפל אדום. תהליך קולי בבלנדר עד עקביות חלקה מושגת. ואז מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
להביא מים עבור שיבולת שועל לרתיחה.
מוסיפים גרגרי שיבולת שועל וחסילון קצוץ, מפחיתים חום ומבשלים עד שהחבית רכה, כ -20 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בחמאה, בצל ירוק, עגבניות, כוסברה, בייקון וגבינה, ולשמור מכוסה במקום חם.
מחממים תנור ל 375 מעלות F. מעיל שני הצדדים של סנאפר אדום עם מלח ופלפל ותבלינים Cajun. ואז על הכיריים, מחממים קצת שמן זרעי ענבים במחבת טחון גדולה, וכאשר הוא מתחיל להבהב, מטגנים את השרימפס רק עד שהם הופכים לורודים, ולאחר מכן מסירים שרימפס לצלחת שירות. באותה מחבת, צורבים כל צד של הדג. (כאשר אתה מניח את הפילה לתוך המחבת, להשאיר אותו ללא הפרעה במשך כמה דקות כדי לאפשר לתיבול לבשל לתוך פני השטח של הדגים.) מבשלים עד חום זהוב, ולאחר מכן לסיים בתנור במשך 2 עד 3 דקות נוספות ולהסיר אותו לנוח במשך 5 עד 8 דקות. (אנא הקפד להימנע לבישול יתר של הדגים, כפי שהוא ימשיך לבשל גם לאחר שתסיר אותו מהתנור.)
מניחים כמה גריסים באמצע צלחת הגשה, ולאחר מכן למקם פילה דגים על גבי, לטפטף את קולי סביב הדגים. למעלה עם שרימפס.
מקשטים בנדיבות עם בצל ירוק.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.