סנדלר דובדבן-ברי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל סנדלר דובדבן ברי. מנה אחת מכילה 201 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. מתאים ל-12 מנות. גשו לסופר וקנו ביצים, שמן צמחי, תערובת מאפין אוכמניות, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 7 מעריצים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. נסו סנדלר דובדבן-ברי, Mix And Match Mama: Cherry Berry Bandler, ו מאפה פירות יער (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375ºF. בתבנית אפיית זכוכית ungreased 13x9 אינץ ' (3 ליטר), מערבבים אוכמניות לא מצופות (מתערובת מאפין), מילוי פאי ודובדבנים מתוקים.
בקערה בינונית, מערבבים מאפין לערבב, חלב, שמן, ביצים וקליפת לימון עד לחלח. טיפת הבלילה על ידי 12 כפות גדולות על פירות; מפזרים סוכר.
אופים 28 עד 32 דקות או עד העליון הוא חום זהוב קיסם מוכנס במרכז הקרום יוצא נקי.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Fess פרקר סנטה ברברה ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.