סנדלר פסטה-בקר
סנדלר פסטה-בקר דורש על 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 152 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של מזון דרומי. אם יש לך פסטה בקר, פלפל, בשר טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. וזה לא כל כך מרהיב. נסו סנדלר פסטה-בקר, מאפה בקר טחון, ו מאפה לחם תירס מתובל בבשר בקר (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 375 ° F. במחבת 10 אינץ', לבשל בשר בקר, בצל, פלפל ומלח מתובל על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד בשר בקר חום; לנקז.
מערבבים מים חמים, 3/4 כוס החלב והרוטב
מערבבים לתוך תערובת בשר בקר. מערבבים בסוכר חום וקטשופ.
חום לרתיחה, ערבוב מדי פעם. תערובת בשר כפית לתוך צלחת אפייה מלבנית ungreased, 13x9x2 אינץ'; מערבבים פסטה לא מבושלת. תניח בצד.
בקערה בינונית, מערבבים תערובת ביסקוויק, נשאר 1 כוס החלב והביצים עד מעורבב.
יוצקים באופן שווה על תערובת בשר.
אופים סנדלר 30 עד 35 דקות או עד הזהב אור.