קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

ספגטי עם דיונון ברוטב יין עגבניות

ספגטי עם דיונון ברוטב יין עגבניות
ספגטי עם דיונון ברוטב יין עגבניות הוא ללא חלב ופסקאטרי ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 378 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שמן בישול, עגבניות פירה, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 58%. מתכונים דומים: בריא וטעים: דיונון ברוטב יין אדום, ארוחת ערב הערב: ספגטי אלה בוסקיולה (ספגטי עם רוטב עגבניות ופטריות), ו ספגטי עם טונה ורוטב עגבניות (ספגטי אל טון ופומודורו).

הוראות

1
בסיר גדול מחממים את השמן על אש נמוכה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את השום ומבשלים, תוך ערבוב, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
3
מוסיפים את היין ומבשלים 1 דקה יותר. מערבבים פנימה את העגבניות והמלח ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את הדיונון, מכסים ומבשלים בעדינות עד שהדיונון פשוט רך, בערך 30 דקות. אל תתנו לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
5
בינתיים, בסיר גדול של מים רותחים ומומלחים, מבשלים את הספגטי עד כמעט לסיום, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מסננים את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
7
מוסיפים לרוטב את הבזיליקום והספגטי ומבשלים עד שהפסטה נגמרת וספגה מעט מהרוטב, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
8
חלופות דגים: אתה יכול להחליף שרימפס קלוף בינוני לדיונון. מבשלים את רוטב העגבניות, מכוסה, כעשרים דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
9
מוסיפים את השרימפס ומבשלים עד שזה עתה נעשה, עוד כשלוש דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
10
מבחן - מטבח טיפ: דיונון חייב להיות מטוגן לאט על אש נמוכה או מבושל בקצרה על אש גבוהה. כל מה שביניהם יוצר גומיות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
11
המלצת יין: בהתחשב בטעם המתון של הדיונון, רוטב העגבניות באמת מכתיב איזה יין להגיש עם המנה הזו. בהתאם לכך, יין אדום בהיר וחומצי כמו קיאנטי צעיר ומצונן מעט יעבוד בסדר גמור.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר