ספגטי עם מולים ושעועית לבנה
ספגטי עם מולים ושעועית לבנה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 623 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עגבניות שימורים, שעועית קנליני, פתיתי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו ספגטי ומולים ביין לבן, ספגטי עם קישואים ושעועית לבנה, ו המרכיב הסודי (צ'וריסו): צ' וריסו מאודה מולים וצדפות עם שעועית לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים חמאה ו 2 כפות שמן כבד גדולעל חום בינוני-נמוך.
מוסיפים פתיתי פלפל תאומה שום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד תחילת חום, על 2 דקות.
מוסיפים עגבניות עם מיצים, מוחצים אותובעדינות עם הידיים. תגביר את החום בגובה טומדיום. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, untilsauce מתעבה, 10-15 דקות.
בינתיים, לבשל פסטה בסיר גדולשל מים מלוחים מלוחים, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה.
מסננים פסטה, reserving1 1/2 כוסות פסטה בישול נוזלי.
מוסיפים שעועית ויין לרוטב. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד היין כמעט התאדה, על 4 דקות.
להוסיף מולים ו1 / 4 כוס פסטה בישול נוזלי. כיסוי; לבשל, stirringoccasionally, עד מולים פתוחים, על4 דקות (להשליך כל זה לא לפתוח).
מוסיפים פסטה ו 1/4 כוס פסטה בישול liquidto מולים ומערבבים מעיל. להפחית את החום tomedium ולהמשיך ערבוב, הוספת עודנוזל בישול לפי הצורך, עד coatspasta רוטב. לחלק בין קערות.
טפטוף עם שמן;מקשטים עם פטרוזיליה.