קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

ספר הבישול הסרדיני

ספר הבישול הסרדיני
הוא מובא אליך על ידי SippitySup. גשו לסופר וקנו סלים, מלח כשר, צנוברים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכונים דומים: ספגטי סרדיני, פסטה טונה סרדינית, ו פאייה בסגנון סרדיני.

הוראות

1
מערבבים את קמח 1 ½ כוסות, ביצים, וקמצוץ של מלח בקערה גדולה. מערבבים עם מזלג, מוסיפים קצת מים קרים, לפי הצורך.כאשר הבצק מגיע יחד, להוציא אותו מהקערה ולשים אותו על משטח עבודה נקי לפחות 10 דקות. הבצק צריך להיות חלק וגמיש. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים לפחות 20 דקות. (הבצק יכול להתבצע 1 יום קדימה בקירור בין לילה.)
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מרדדים את הבצק לעובי 1/16 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
3
חותכים אותו לשנים עשר 7 אינץ על ידי רצועות 3 ½ אינץ רחב. הגדר aside.To הפוך את פסטו: בקערה של מעבד מזון, לשלב עלי בזיליקום, צנוברים, 3 כפות שמן זית. תעבדו ביסודיות. להתאים את התיבול לפי הטעם. השתמש מיד או refrigerate.To הפוך את רוטב בשמל: בסיר גדול, לחמם את השמן על חום בינוני. לאט להוסיף את הקמח כוס הנותרים, לטאטא לשבור את כל גושים. מבשלים 4 עד 5 דקות, מקציפים constantly.In בינתיים, בסיר קטן, לחמם את החלב.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים את החלב לאט לתערובת הקמח והנפט, מצקת 1 בכל פעם, מטאטא כל הזמן לשלב.המשך לבשל במשך 6 עד 7 דקות, לטאטא כל הזמן, עד רוטב בשמל מתחיל להתעבות. מתבלים במלח ופלפל לבן לפי הטעם. להפריש להתקרר. (רוטב בשמל יכול להתבצע כמה שעות קדימה ומקורר עד מוכן לשימוש.) כדי להרכיב את לזניה: מחממים את התנור ל 191°.In 9 × 12 אינץ ' תבנית אפייה, להפיץ חמישית רוטב בשמל באופן שווה על פני החלק התחתון של המנה. בשורה התחתונה של המנה עם 3 גיליונות פסטה. פירורים שליש מהטונה מעל הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
מצקתמצקת
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מפזרים את הטונה בשליש מן הפסטו הטרי ומתפשטים באופן שווה על גבי חמישית נוספת של רוטב בשמל. המשך בתהליך השכבות. סיים את השכבה העליונה בחמישית האחרונה של רוטב בשמל.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
6
אופים במשך 1 שעה, או עד העליון הוא חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מקשטים עם עלי בזיליקום פרוסים (אופציונלי).
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
9
מגישים חם בתבנית האפייה.כמו זה: כמו טעינה...
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה