צריכים מנה עיקרית ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטרי ? סקאלופ ואספרגוס מוקפץ יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 442 קלוריות , 21 גרם חלבון ו -5 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . אם יש לכם אורז, בצל ירוק, אורז וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 58% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: צדפות ים מזוגגות עם ג'ינג'ר סויה עם ירקות מוקפצים , מוקפץ אספרגוס עם רוטב שעועית שחורה ,ובקר מוקפץ צ'ילי ושום מתובל ברוקולי .
הוראות
1
מניחים אספרגוס בסיר ומכסים במים; להביא לרתיחה. מבשלים, ללא מכסה, במשך 3-5 דקות או עד שהם רכים; מסננים ומניחים בצד. בקערה קטנה מערבבים את עמילן התירס, המרק ורוטב הסויה עד לקבלת תערובת חלקה; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות