סקווש גראטן עם Poblanos & שמנת
סקווש גראטן עם Poblanos & קרם נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 316 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו דלעת מקולפת, קרם פרש, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: מבושל איטי (שאריות) צלי קדרה עם דלעת סקווש ו Poblanos, Poblanos קלוי ברוטב שמנת, ו לחם תירס עם Poblanos & שמנת חמוצה.
הוראות
צולים את poblanos ישירות מעל להבת גז או מתחת broiler, מפנה, עד שהם חרוכים בכל רחבי.
מעבירים את הצ ' ילי לקערה, מכסים בחוזקה בניילון נצמד ונותנים להם להתקרר. לקלף, גזע זרע צ ' יילס, ולאחר מכן לחתוך אותם לרצועות דקות.
מברישים את הדלעת עם 6 כפות שמן הזית ומפיצים אותה על 2 גליונות אפייה גדולים.
מפזרים 1 כפית של טימין ועונה עם מלח ופלפל. צולים כ-25 דקות, עד שהסקווש רך, ומעבירים את המחבתות מלמעלה למטה ומלפנים לאחור באמצע האפייה. הגדל את טמפרטורת התנור ל-42
בינתיים, במחבת גדולה ועמוקה, מחממים את 3 כפות הנותרים של שמן זית.
מוסיפים את הבצל פרוס, שום, אורגנו ואת 1/2 כפית הנותרים של טימין ומבשלים על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד הבצל מתרכך וריחני, על 8 דקות.
מוסיפים את רצועות poblano ומבשלים עד שהם עדינים מאוד, על 5 דקות.
מוסיפים את השמנת הכבדה ומבשלים עד מעובה, כ 5 דקות.
הסר מהחום. מערבבים את frache crme ומתבלים את תערובת poblano עם מלח ופלפל.
כפית חצי מתערובת poblano לתבנית אפייה גדולה העליון עם מחצית הדלעת butternut וחצי של גבינות ג ' ק ואיכר מונטריי. חזור עם תערובת poblano הנותרים, דלעת סקווש ושני הגבינות.
אופים במרכז התנור כ-30 דקות, עד שהגרין מוזהב ומבעבע.
תן gratin לנוח במשך 10 דקות.
מקשטים עם זרעי דלעת ומגישים.