סקווש צהוב לפצל מרק אפונה עם שרימפס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 228 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך דלעת קיץ, אפונה, קצפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האפונה פיצול צהוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בראוני בננה ספליט כקינוח. נסו מרק אפונה צהוב, מרק אפונה צהוב, ו מרק אפונה צהוב (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת אפייה 12 על 15 אינץ', מערבבים סקווש עם שמן זית; מפזרים 1/4 מלח כפית ו 1/8 פלפל כפית ומערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
2
אופים בתנור רגיל או הסעה 400, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהסקווש רך כאשר פירסינג, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
בינתיים, במחבת 5-6 ליטר על חום בינוני, להמיס חמאה.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים בצל ומערבבים מדי פעם עד צולע מאוד, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים מרק ויין, מגבירים את החום, ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
6
הוסף שרימפס ומבשל, חשוף, רק עד ורוד מבחוץ אטום אבל עדיין לח-מחפש במרכז החלק העבה ביותר (לחתוך לבדוק), על 2 דקות. עם מסננת או כפית מחוררת, להעביר שרימפס לקערה.
מרכיבים שתצטרך
7
לשטוף עשב לימון; לחתוך ולהשליך צמרות קשות שורש סוף.
מרכיבים שתצטרך
8
להסיר ולהשליך שכבות חיצוניות קשוחות. עם הצד השטוח של סכין או פטיש, למחוץ גבעול פנימי רך.
9
הוסף למחבת יחד עם כמון, כורכום, אפונה לפצל. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז לכסות, להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד אפונה הם מאוד רך וכמעט שבור לחלוטין, על 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10
מערבבים הכל אבל על 1/4 כוס קלוי סקווש. בבלנדר או מעבד מזון, עובד בקבוצות במידת הצורך, מערבולת מרק עד חלקה. חזור למחבת על חום נמוך ומערבבים שמנת ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
11
חום עד אידוי (ראה הערות).
12
מרק מצקת לתוך קערות העליון באותה מידה עם שרימפס סקווש קלוי שמורות.