סרטן מהיר Cioppino
סרטן מהיר Cioppino יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 235 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שום, רסק עגבניות, עלי אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סרטן מהיר Cioppino, סרטן קלוי בסגנון Cioppino, ו Cioppino מהיר (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים שמן זית למחבת 5 עד 6 ליטר על חום בינוני גבוה. כאשר חם, מוסיפים בצל ושום ומערבבים לעתים קרובות עד צליעה, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים מרק, יין, רסק עגבניות, בזיליקום, אורגנו ותימין; מערבבים לעתים קרובות עד רותחים. להפחית חום ומבשל, ערבוב מדי פעם, כדי למזג טעמים, על 10 דקות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מוסיפים סרטנים ומבשלים, מדי פעם ערבוב בעדינות, עד חם, על 5 דקות.
סרטנים מצקת תערובת מרק לתוך קערות רחבות ומקשטים עם גבעולי בזיליקום.
שמור סרטנים חיים מכוסים באופן רופף במקרר עד 12 שעות. לתפוס סרטנים בזהירות מהחלק האחורי, בין הרגליים, ולשים במחבת כדי לוודא שהם מתאימים, עם 3 עד 4 סנטימטרים של סיקול מתחת לשפת פאן.
הסר סרטנים ולמלא מחבת עם מספיק מים כדי לכסות סרטנים ב 2 עד 3 אינץ'. מכסים את המחבת ומביאים מים לרתיחה על חום גבוה.
אחד בכל פעם, לתפוס סרטנים כמתואר לעיל ולצלול אותם קפיצת ראש לתוך המים הרותחים; אם יש לך יותר מדי מים, מצקת החוצה עודף ולהשליך. כסי את פן והתחילי בתזמון. כאשר המים מתחדשים רותחים, להפחית את החום לרתיחה. מבשלים 1/2-עד 2 1/2-ק "ג סרטנים 15 דקות, 3 ק" ג סרטנים כ -20 דקות.
מסננים סרטנים; כדי להיות מסוגל להתמודד במהירות, לשטוף בקצרה עם מים קרים.
איך לנקות, לפצח, ואת הסרטן פגז
משוך את ולזרוק דש משולש מהצד הבטן.
הפעל את בטן הסרטן למטה; מושך מהחלק האחורי, להרים את הקליפה האחורית.
מסננים ומשליכים נוזלים מהקליפה. אם תרצה, לגרוף חמאת סרטנים רכה, זהובה ושומן סרטן לבן מקליפה לקערה קטנה לאכול על ידי כפית עם סרטן או לערבב לתוך רוטב טבילה. אם משתמשים במעטפת אחורית לקישוט, יש לשבור את החלק הגרמי (הפה) מהקצה הקדמי של הקליפה ולהשליך. יש לשטוף את הקליפה היטב ולנקז.
על קטע הגוף, לשלוף ולהשליך קרום אדמדם המכסה את המרכז (אם זה לא ירד עם הגב) וכל חתיכות רופף. לגרוף את כל חמאת הזהב שנותרה ולהוסיף לקערה. משוך את ולזרוק ארוך, זימים ספוגיים מצדי הגוף. לשטוף את הגוף היטב עם מים קרים.
לסובב רגליים וטפרים מהגוף. באמצעות מפצח אגוזים או פטיש עץ, לפצח את הקליפה של כל רגל וסעיף טופר. עם סכין, לחתוך את הגוף לרבעים.
לשבור רגליים וטפרים; באמצעות האצבעות שלך, מזלג קטן, מחטט, או קצה רגל סרטן, להסיר בשר. לפרק חלקי גוף ולחפור כיסי בשר. להשליך פגזים. אחד מבושל, ניקה 1 3/4 - כדי 2 קילו סרטן (עם פגז אחורי) מניב 7 1/2 עד 8 אונקיות (1 1/3 עד 1/2 כוסות) של בשר; סרטנים כבדים לא תמיד יש יותר בשר.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
רכיכות ניתן לזווג עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. הכרמים של משפחת פרנק לואיס ויניארד שמורים בשרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 62 דולר לבקבוק.
![פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה]()
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
היין בצבע צהוב קש. על האף מבטא אגסים קלויים איטיים ופרחי יערה. על החיך, היין הוא בעל גוף מלא ובהיר, עם המון לימון מאיר וטעמי משמש טריים.