סרטן פגז רך מטוגן
סרטנים מטוגנים וקונכייה רכה הם צמחוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 64 גרם של שומן, וסך הכל 1097 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו ביצה, התאדו חלב, סרטנים רכים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב התאדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק אבוקדו כקינוח. נסו כריכי סרטנים רכים, גריל או מוקפץ רך פגז סרטן BLT, ו כריכי סרטנים רכים עם סלט כרוב סינגפורי (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים שמן לעומק של 3 אינץ ' לתוך תנור הולנדי; חום עד 36
לטאטא יחד חלב, ביצה, ו 1/4 כוס מים בקערה גדולה.
יש לשטוף סרטנים, להתייבש לטפוח.
מפזרים סרטנים עם מלח מתובל. לדלות סרטנים בקמח; לטבול בתערובת חלב, ודלות בקמח שוב. סרטנים מטגנים, בקבוצות, בשמן חם 2 עד 3 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
ניקוז על מתלה תיל מעל מגבות נייר.
שרימפס מטוגן: תחליף 2 lb. שרימפס קלופים, גדולים גלם עם זנבות (21/25 לספור) עבור סרטן פגז רך. הכן מתכון לפי ההוראות, שמן חימום ל 325 וטיגון שרימפס, בקבוצות, 3 עד 4 דקות או עד חום זהוב. הכנה: 20 דקות., פריי: 3 דקות. למנה.
דקר מטוגן: תחליף 2 lb. דקר, חתוך לפילה 2 אינץ', לסרטן צדפים רך. הכן מתכון לפי ההוראות, שמן חימום ל 350 ו טיגון דקר, בקבוצות, 3 דקות בכל צד או עד חום זהוב. הכנה: 10 דקות. פריי: 6 דקות. למנה.
צדפות מטוגנות: תחליף 2 פי.טי. צדפות טריות, מנוקזות, לסרטן קונכייה רכה. הכינו מתכון לפי ההוראות, טיגון צדפות, בקבוצות, 2 עד 3 דקות או עד חום זהוב.
מגישים באופן מיידי. הכנה: 10 דקות., פריי: 2 דקות. למנה.