סרטני קייג'ון ושרימפס אטופה
סרטני קייג'ון ושרימפס אטוף עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.14 דולר למנה. מנה אחת מכילה 241 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. 530 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם שום, בצל, ציר דגים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ופסקאטרי דיאטה. זה הביא לך את כולםמתכונים. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון 67%, המנה הזו די טובה. נסו שרימפס קייג'ון רוצח או סרטנים, ביצי סרטנים של קייג'ון, ו מחווני הסרטנים של קייג'ון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת כבדה על אש בינונית. מערבבים בהדרגה קמח, ומערבבים כל הזמן עד שהתערובת הופכת 'חמאת בוטנים' שחומה או כהה יותר, לפחות 15 או 20 דקות. אני משתמש במזלג גדול עם הצד השטוח לתחתית התבנית בתנועה מצד לצד. זה רוטב הבסיס שלך או'רוקס'. חשוב מאוד לערבב את זה כל הזמן. אם במקרה הרוקס נשרף, השלך והתחל מחדש.
לאחר שהשחמת הרוקס מוסיפים למחבת את הבצל, השום, הסלרי והפלפל, ומקפיצים כ -5 דקות לריכוך. מערבבים פנימה את העגבניות הקצוצות וציר הדגים, ומתבלים בתיבול פירות הים. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים כ -20 דקות תוך ערבוב מדי פעם.
מתבלים את הרוטב ברוטב פלפל חריף ופלפל קאיין (אם משתמשים), ומוסיפים את הסרטנים והשרימפס. מבשלים כ -10 דקות, או עד שהשרימפס אטום.
יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, Muscadet, פינו גריג ' יו., ריזלינג, יין מבעבע
ניתן לשלב סרטנים עם שרדונה, גרונר וולטלינר ומוסקאדט. למרות שפירות ים שונים בהחלט יכולים לקרוא ליינות שונים, בדרך כלל יין לבן פריך וקל גוף או יין לבן מבעבע יעשו את העבודה ולא יטביעו טעמים עדינים. טנוטה די נוזולה לה ברוניצ ' ה שרדונה עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![טנוטה די נוזולה לה ברוניצ ' ה שרדונה]()
טנוטה די נוזולה לה ברוניצ ' ה שרדונה
נוזולה לה ברוניצ ' ה הוא ביטוי אלגנטי ומובהק לזן שרדונה, עם זר נקי וריחני של פירות לבנים וטרופיים המקוזזים על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגשת על ידי חומציות טריים ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כללי של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, שמסתיים בנימה טעימה עדינה.