עגבניות מטוגנות וכריכי מיונז חריפים
נסו כריכי אמנון עם מיונז חריף, כריכי שפמנון מטוגנים עם צ'יפוטלה-האני מאיו, ו כריכי סלמון BLT עם מאיו שום חריף (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף מיונז, Sriracha, מיץ ליים, רוטב סויה, שמן שומשום, סוכר ורוטב דגים בקערה בינונית עד חלקה. מתבלים עם רוטב סויה נוסף או רוטב דגים אם תרצה.
עבור בייקון ו Tomatillos: לבשל בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני עד פריך משני הצדדים, על 8 דקות.
מעבירים בייקון לצלחת מרופדת בנייר מגבת. כבה חום, משאיר טיפות בייקון במחבת.
מתבלים טומטילו במלח ופלפל.
מניחים קמח בצלחת גדולה קמח תירס בצלחת גדולה שנייה. מקציפים ביצים וסרירצ ' ה בקערה בינונית. לדלות טומטילו בקמח, לטבול ביצים, ולחץ לתוך קמח תירס, ציפוי כל פרוסה באופן שווה משני הצדדים. מסדרים טומטילו מצופה על צלחת גדולה או תבנית אפייה.
קו אפיית גיליון עם מגבות נייר.
מוסיפים שמן צמחי לטפטוף בייקון וחום על חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים פרוסות tomatillo ומבשלים עד פריך וזהב משני הצדדים, 4 עד 5 דקות.
העברה לתבנית אפייה מוכנה. מתבלים במלח מיד.
פנים מורחים של לחמניות משני הצדדים עם מיונז חריף. מסדרים 2 חתיכות בייקון על כל גליל, ואז למעלה עם tomatillos. להפיץ צנוניות, בזיליקום וכוסברה באופן שווה בין כריכים.