קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

עגבניות שרי מסוכרות

עגבניות שרי מסוכרות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל עגבניות שרי מסוכרים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 118 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. מתאים ל-24 מנות. 77 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, סוכר, סירופ תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו עוגת פירורי וניל עם עגבניות שרי מסוכרות, סלט תפוחים, דובדבנים ואגוזים מסוכרים + ויניגרט דובדבנים בלסמי, ו צ'רי, גבינת עיזים וסלט אגוזים מסוכרים + ויניגרט דובדבן בלסמי + בגידה (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו גיליון אפייה מעוטר קלף.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
שים את שומשום ומלח בקערה קטנה, לערבב, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
קליפ מדחום ממתקים לצד סיר עמוק 3-4 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מערבבים את הסוכר והחומץ הבלסמי במחבת ומרתיחים על חום בינוני גבוה, מתערבלים במחבת מדי פעם, עד שהסוכר מומס. מערבבים בסירופ תירס.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
המשך לבשל, צחצוח את הצדדים של המחבת עם מברשת מאפה רטוב כדי למנוע התגבשות והתאמת החום לפי הצורך, כך הסירופ לא להרתיח מעל, עד הסירופ רושם 305 מעלות (שלב סדק קשה) על המדחום.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
הסר מהחום.
7
שים קיסם לקצהו של העגבניה, ואז תטבול את העגבניה בסירופ, ותאפשר לסירופ לעלות קצת יותר מחצי הדרך במעלה העגבניה. לסובב בעדינות ובזהירות על המחבת כדי לתת עודף לטפטף, ואז מיד לטבול את המחצית התחתונה של העגבניה לתוך זרעי שומשום לעמוד, זרע סוף למטה, על גיליון אפייה מרופד. חזור עם שאר העגבניות, reheating סירופ סוכר על אש נמוכה לפי הצורך כדי לשחזר נזילות
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
סם גסם ג
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
בואו להתקרר במשך 10 דקות בטמפרטורת החדר לפני ההגשה.