אם יש לך קמח) קמח עוגה, שניים מלח אם באמצעות חמאה, אבקת קקאו טבעי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו עוגת מיץ תפוזים מוגדלת, עוגת תערובת לימון Streusel עוגה, ו תערובת עוגה לבנה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. ספריי שני 9 מחבתות עוגה עגולות אינץ עם צדדים כי הם לפחות 2 אינץ ' גבוה, עם תרסיס אפייה הוסיף קמח.
מערבבים את העוגה, סוכר, מלח, ביצים, וניל, שמן, חמאה, חלב ומים בקערה גדולה (לא מוסיפים קמח עדיין). הכה עם מיקסר חשמלי במשך שתי דקות, גירוד הצדדים של קערה היטב.
מוסיפים את הקמח ומערבבים עד mixed.In קערת ערבוב קטנה, מערבבים יחד אבקת קקאו ושמנת חמוצה. מערבבים בכוס 1 של הבלילה וניל.מחלקים את הבלילה וניל באופן שווה בין מחבתות. זרוק גושים של בלילת שוקולד מעל הבלילה וניל.
אופים במשך 30 דקות על המדף המרכזי או עד מבחן עוגות נעשה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
בואו מגניב מחבתות במשך 10 דקות, ולאחר מכן להפוך בזהירות.
6
בואו מגניב completely.To הפוך את הציפוי, להמיס את שני השוקולדים במיקרוגל או דוד כפול ולהניח בצד להתקרר במשך כ -30 דקות. מקציפים את החמאה עד שמנת. מערבבים את כוח הקקאו, על כוס אבקת הסוכר, ואת מקורר מעט (זה יכול להיות קצת חם) שוקולד נמס. לגרד צדדים של קערה ולהכות היטב.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוב
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
נייר אורז
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי