עוגות חג המולד קצת קפוא
אם יש לך בערך 45 דקות כדי לבלות במטבח, עוגות חג המולד קצת קפוא יכול להיות מדהים ללא גלוטן מתכון לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 629 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך הדובדבן סוכר, סרט זהב 1m כ, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זה עובד טוב כמו קינוח. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגות חג מולד קטנות וחמות, עוגות תירס עם קוויאר לחג המולד, ו חג המולד פודינג אורז עוגות פריכיות.
הוראות
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
חמאה שמונה 150 מ " ל ramekins ו קו תחתית עם עיגולים של נייר אפייה שאינו מקל. מחלקים את תערובת העוגה בין ramekins, להעביר גיליון אפייה להחליק לתוך התנור.
אופים במשך 30 דקות עד קפיץ חום זהוב כהה. השאר עד מגניב מספיק כדי להתמודד, ואז להפעיל סכין עגול סביב קצה כל עוגה. להתברר להתקרר לחלוטין על מדף.
אם העוגות עלו לפסגות, לעשות שטוח על ידי חיתוך את צמרות עם סכין משונן. ממיסים את הריבה עם 1 כף מים ומברשת על גבי העוגות. ללוש קלות את המרציפן ולעצב שמונה כדורי גולף בגודל כדור. (יהיה לך כמה שנשאר מעל לעטוף היטב בפעם אחרת.) באמצעות מערוך, בעדינות לגלגל את הכדורים לתוך עיגולים שטוחים, בערך 1 ס " מ בקוטר זהה לעוגות. תושיבי את המרציפן בצד הג ' מי של העוגות. לעשות את אותו הדבר עם הדובדבן, צחצוח מרציפן עם קצת מקורר, מים מבושלים כדי לעזור לו מקל.
הכה את הלבן ביצה עד רק מקציף ונשבר.
מורחים את הסוכר גלגלית על צלחת. טובלים את החמוציות והרוזמרין בלבן הביצה, לנער את העודף רול בסוכר גלגלית כדי ליצור אפקט קפוא. השאר לייבוש במשך 15 דקות. להטות את כל אבל 2 כפית של ביצה לבן ומערבבים עם הסוכר הדובדבן כדי ליצור להדביק עבה. השתמש כדי לתקן שני חמוציות ו sprig של רוזמרין לחלק העליון של כל עוגה. לקשט עם סרט זהב. העוגות ישמרו במיכל אטום לאוויר עד שבוע.