קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

עוגות יד שזיפים בקיץ

עוגות יד שזיפים בקיץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פשטידות יד שזיף הקיץ. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 146 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. אם יש לכם מאפה עוגה, גרידת תפוז, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת די גרועה. נסו קיץ פשטידות נווד בגריל ופירות יער בסירופ יין אדום, פשטידות יד חזיר ואפונה, ו פשטידות יד תפוח (מתכונים דומים).

הוראות

1
להכין עוגת מתכון על פי בחירתך. מחלקים את הבצק לשניים, לעצב לתוך 2 דיסקים על 5 אינץ 'בקוטר ו 3/4 אינץ' עבה. לעטוף בניילון. מקררים לפחות 1 שעה (או עד 2 ימים), או להקפיא עד 1 חודש.על משטח מקורר קל להשתמש מערוך מקור קל לגלגל דיסק אחד של בצק מקורר לסיבוב 12 או 13 אינץ', נדיב 1/8 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2
לגזור ארבעה סיבובים 6 אינץ', באמצעות חותך עגול או צלחת בגודל מתאים וסכין. לאסוף שאריות ולהתגלגל מחדש לפי הצורך, כך שאתה יכול לקבל 4 סיבובים. חזור עם דיסק אחר של בצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
הניחו את 8 הסיבובים ברווחים שווים על 2 גיליונות אפייה מרופדים בקלף. מכסים בניילון נצמד ומקררים לפחות 20 דקות ועד 8 שעות.הפוך את המילוי: בקערה גדולה, לערבב יחד שזיפים פרוסים, סוכר מגורען, מיץ תפוזים גרידה, מלח, קורנפלור; לערבב עד משולב היטב. נניח בצד כ-20 דקות..
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
אבקת ג'לטין חמוציותאבקת ג'לטין חמוציות
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מניחים את מדפי התנור בעמדות העליונות והמרכזיות. מחממים תנור ל 400 מעלות F. כפית שזיף כוס נדיב מילוי על כל הרכבה עגולה במרכז, משאיר גבול 1 אינץ ' מסביב. אל תמלא יותר מדי או שיהיה קשה לאטום אותם.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מברשת קצוות בקלילות עם ביצה לשטוף. בזהירות להביא את שני הצדדים כלפי מעלה לקראת מרכז כך שהם נפגשים בחלק העליון ויוצרים צורת כדורגל. קמצוץ קצוות יחד לאטום. ואז דקורטיבי crimp או קצוות צדפה כמו שאתה אוהב. השאירו את החיוור יושב עם קצה דקורטיבי כלפי מעלה.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
6
מברשת עם יותר ביצה לשטוף.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
7
מפזרים סוכר turbinado. הפוך 2 חתכים קטנים בקרום עם נקודת סכין חדה כדי לאפשר קיטור לברוח. חזור עם כדורי בצק הנותרים. מקררים על גיליונות אפייה עד שמצוננים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinadoסוכר Turbinado
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
אופים בתנור מחומם במשך 10 דקות, ואז להוריד את הטמפרטורה ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
אופים 15 עד 20 דקות נוספות עד הזהב עמוק, מעבר מגשים בין מדפים באמצע התהליך.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.כמו זה: כמו טעינה...