קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

עוגות קינואה עם ראגו חצילים-עגבניות ומוצרלה מעושנת

עוגות קינואה עם ראגו חצילים-עגבניות ומוצרלה מעושנת
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 שעות. נסו חציל, עגבניות, ועוגת מוצרלה מעושנת, חציל פריך עם מוצרלה מעושנת, ו חציל פריך עם מוצרלה מעושנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא מים 1/2 מלח כפית לרתיחה בסיר בינוני כבד.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
בינתיים, לשטוף קינואה ב 3 שינויים של מים בקערה, ואז לנקז היטב מסננת בסדר.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מערבבים קינואה לתוך מים רותחים ולחזור לרתיחה, ואז מבשלים, מכוסה, עד קינואה יבש ומים נספגים, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
4
הסר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, 5 דקות.
5
מעבירים לקערה גדולה וקריר, ערבוב מדי פעם, 10 דקות, ואז מערבבים בביצה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
קו גיליון אפייה עם עטיפת פלסטיק מברשת קלות עם שמן. שמן קל מידה 1-כוס המרכיב היבש. לארוז מספיק קינואה למדוד עם מרית גומי כדי למלא אותו שני שלישים מלאים. (אם מרית הופך דביק, לטבול במים.) Unmold על תבנית אפייה בעדינות לטפוח קינואה לתוך פטי 4 אינץ ' רחב עם מרית. הפוך 3 עוגות קינואה יותר, צחצוח למדוד עם שמן בכל פעם. עוגות צ ' יל, חשופות, לפחות 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1
לזרוק חצילים עם 1 כפית מלח במסננת ולנקז 30 דקות. לסחוט חופנים של חצילים כדי לחלץ נוזל, ואז לטפוח יבש.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2
מבשלים חצילים, בצל, שום, אורגנו, ו 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל בשמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום בינוני, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 5 דקות. מערבבים עגבניות, פלפלים קלויים, מים ומבשלים, מכוסים, ערבוב מדי פעם, עד חצילים הוא רך מאוד תערובת עבה (אם יבש, דק עם קצת מים), על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
חום 2 כפות שמן במחבת nonstick 12 אינץ ' מעל חום בינוני עד שהוא מנצנץ. בזהירות להוסיף עוגות קינואה ומבשלים, פונה פעם אחת בזהירות והוסיף 2 עד 3 כפות שמן, עד פריך וזהב, 8 עד 10 דקות בסך הכל (עוגות טפיחה כדי לעצב מחדש עם מרית גומי ניקה בעת בישול במידת הצורך).
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2
העבר לצלחות.
1
להחזיר ראגו חצילים לרתיחה ומערבבים פטרוזיליה וחצי מוצרלה, ואז מבשלים, ערבוב, עד גבינה רק מתחיל להתרכך, על 30 שניות. כפית מעל עוגות קינואה, ואז מפזרים מוצרלה שנותר.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
1
* עוגות קינואה ניתן ליצור 1 יום קדימה, מקורר, מכוסה.* חציל-עגבניות ראגו, ללא פטרוזיליה ומוצרלה, ניתן לעשות 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים