קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

עוגות קינואה עם ראגו חצילים-עגבניות ומוצרלה מעושנת

עוגות קינואה עם ראגו חצילים-עגבניות ומוצרלה מעושנת
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 שעות. נסו חציל, עגבניות, ועוגת מוצרלה מעושנת, חציל פריך עם מוצרלה מעושנת, ו חציל פריך עם מוצרלה מעושנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא מים 1/2 מלח כפית לרתיחה בסיר בינוני כבד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
בינתיים, לשטוף קינואה ב 3 שינויים של מים בקערה, ואז לנקז היטב מסננת בסדר.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מערבבים קינואה לתוך מים רותחים ולחזור לרתיחה, ואז מבשלים, מכוסה, עד קינואה יבש ומים נספגים, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
הסר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, 5 דקות.
5
מעבירים לקערה גדולה וקריר, ערבוב מדי פעם, 10 דקות, ואז מערבבים בביצה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
קו גיליון אפייה עם עטיפת פלסטיק מברשת קלות עם שמן. שמן קל מידה 1-כוס המרכיב היבש. לארוז מספיק קינואה למדוד עם מרית גומי כדי למלא אותו שני שלישים מלאים. (אם מרית הופך דביק, לטבול במים.) Unmold על תבנית אפייה בעדינות לטפוח קינואה לתוך פטי 4 אינץ ' רחב עם מרית. הפוך 3 עוגות קינואה יותר, צחצוח למדוד עם שמן בכל פעם. עוגות צ ' יל, חשופות, לפחות 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1
לזרוק חצילים עם 1 כפית מלח במסננת ולנקז 30 דקות. לסחוט חופנים של חצילים כדי לחלץ נוזל, ואז לטפוח יבש.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2
מבשלים חצילים, בצל, שום, אורגנו, ו 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל בשמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום בינוני, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 5 דקות. מערבבים עגבניות, פלפלים קלויים, מים ומבשלים, מכוסים, ערבוב מדי פעם, עד חצילים הוא רך מאוד תערובת עבה (אם יבש, דק עם קצת מים), על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
חום 2 כפות שמן במחבת nonstick 12 אינץ ' מעל חום בינוני עד שהוא מנצנץ. בזהירות להוסיף עוגות קינואה ומבשלים, פונה פעם אחת בזהירות והוסיף 2 עד 3 כפות שמן, עד פריך וזהב, 8 עד 10 דקות בסך הכל (עוגות טפיחה כדי לעצב מחדש עם מרית גומי ניקה בעת בישול במידת הצורך).
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2
העבר לצלחות.
1
להחזיר ראגו חצילים לרתיחה ומערבבים פטרוזיליה וחצי מוצרלה, ואז מבשלים, ערבוב, עד גבינה רק מתחיל להתרכך, על 30 שניות. כפית מעל עוגות קינואה, ואז מפזרים מוצרלה שנותר.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
1
* עוגות קינואה ניתן ליצור 1 יום קדימה, מקורר, מכוסה.* חציל-עגבניות ראגו, ללא פטרוזיליה ומוצרלה, ניתן לעשות 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות