קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות2
מגזין

עוגות ריבה

עוגות ריבה
עוגות ריבה נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 98 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. גשו לסופר וקנו בצק טארט מתכון, ומקשטים: פירות, ריבת פירות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 19%. הציון הזה די גרוע. נסו ריבת בייקון וויסקי, ריבת ברי דובדבן, ו ריבת אפרסק ריבס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מרדדים חצי מבצק טארט מתוק לעובי 1/8 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2
מקום בצק מעל 12 כדי 14 קטן משומן (2 1/2 - כדי 3-אינץ) טארט מחבתות, ולחץ בעדינות בצק לתוך מחבתות. חזור על הפעולה עם הבצק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
3
מניחים מחבתות על גיליון אפייה; מכסים ומצננים לפחות 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
5
מרפדים טארטים בנייר כסף וממלאים במשקולות אורז או פאי.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
אופים בחום של 425 במשך 8 עד 10 דקות או עד ששולי הטארטים מתחילים להשחים.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
7
הסר נייר כסף ומשקולות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
מורחים 1 עד 2 כפיות ריבה לכל טארט.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ריבהריבה
9
אופים בחום של 425 במשך 8 עד 10 דקות או עד שהקצוות מזהיבים.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
10
מוציאים מהתנור, ומניחים להתקרר בתבניות על מדפי תיל 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
11
מוציאים מהמחבתות.
12
מגישים חם, או נותנים להתקרר לחלוטין.
13
מקשטים, אם רוצים. יש לאחסן בכלי אטום עד 3 ימים.
14
הערה: ניתן להכין טארטים גם בתבניות מאפינס מיניאטוריות.
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
15
מרדדים בצק לפי ההוראות; חותכים ל -2 ריבועים בגודל 1/4 אינץ'. לחץ ריבועים באופן שווה לתבניות מאפינס מיניאטוריות משומנות, עיגול פינות. מרפדים וממלאים לפי ההוראות בשלב 2, ואז אופים בחום של 425 למשך 6 עד 8 דקות או עד שהקצוות מתחילים להשחים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
16
הסר נייר כסף ומשקולות. ממלאים כל טארט בריבת 1/2 עד 1 כפית.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
17
אופים בחום של 425 במשך 6 עד 8 דקות או עד שהקצוות מזהיבים. מצננים ומגישים או מאחסנים לפי ההוראות.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)