עוגות שוקולד מותכות מתובלות בחורף עם גלידת רום-ג'ינג'ר
והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 61 גרם של שומן, וסך הכל 1036 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, רום, גלידה vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגות מותכות שוקולד מתובל, עוגות שוקולד מותכות עם שמנת אירית, ו עוגות שוקולד מותכות מרירות עם גלידת קפה (מתכונים דומים).
הוראות
מקום גלידה מרוכך בקערה בינונית. באמצעות מרית פלסטיק, מקפלים ג ' ינג ' ר ורום לגלידה.
העברה למיכל אטום. להקפיא תערובת גלידה עד המשרד, על 4 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור קפוא.)
חמאה בנדיבות שמונה מנות סופלה 3/4 כוס. מערבבים שוקולד, חמאה, כוסברה, הל, קינמון, ציפורן, ופלפל לבן בסיר בינוני כבד על אש נמוכה עד נמס וחלק. מגניב במקצת.
להקציף ביצים, חלמונים, וניל בקערה גדולה להתמזג.
לטאטא 3 כוסות אבקת סוכר, ואז תערובת שוקולד, ואז קמח.
להעביר את הבלילה למנות מוכנות, מילוי העליון וחלוקה שווה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.)
אופים עוגות עד הבלילה עלתה מעל המנה, הקצוות העליונים הם חום כהה, ומרכזים עדיין רך ונוזלי, על 15 דקות, או על 18 דקות עבור הבלילה בקירור. הפעל סכין קטנה סביב עוגות כדי לשחרר. אפשר עוגות לנוח מנות 5 דקות. באמצעות כרית חמה ומנת החזקת צלחת מאוד בתקיפות, מניחים צלחת בעדינות על גבי עוגה 1 היפוך על צלחת. חזור עם עוגות שנותרו. אבק עם אבקת סוכר. למעלה עם ג ' ינג ' ר מגובש.
מגישים עוגות עם גלידת רום-ג ' ינג ' ר.