עוגות שוקולד סטאוט עם ציפוי וניל שעועית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגות סטאוט שוקולד עם ציפוי וניל שעועית. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 232 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, אם יש לכם עוגת שוקולד, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. מתכונים דומים: קרם שוקולד מלא קאפקייקס וניל עם ציפוי וניל שעועית, עוגות שוקולד עשירות עם ציפוי וניל שעועית, ו עוגות שוקולד עם מילוי אוכמניות וזיגוג וניל שעועית.
הוראות
מניחים כוס אפייה נייר בכל אחד 24 כוסות מאפין בגודל רגיל.
בקערה גדולה, להכות תערובת עוגה, ביצים, שמן ובירה עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ולאחר מכן במהירות בינונית 2 דקות, קערת גירוד מדי פעם. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות מאפין.
אופים כ 20 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות; להסיר עוגות מן המחבתות כדי מתלים קירור. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
בקערה בינונית, לנצח חמאה ואבקת סוכר עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית-נמוכה עד בשילוב. בהדרגה להכות בחלב.
חותכים שעועית וניל לשניים לגרד זרעים. להשליך שעועית; להוסיף זרעים לזיגוג. הכה במהירות בינונית עד פלאפי. מקטרת או מורחת ציפוי על קאפקייקס.