עוגות שוקולד קרמל מלוחות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות שוקולד מלוח קרמל. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 340 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. מתכון זה מ Tidy Mom יש 366 אוהדים. אם יש לכם מלח ים, סוכר ממתקים, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: עוגות שוקולד קרמל מלוחות, עוגות שוקולד קרמל מלוחות, ו עוגות שוקולד קרמל מלוחות.
הוראות
מערבבים על נמוך עד מעורבב, ולאחר מכן לערבב על גבוה במשך 2 דקות.
יוצקים לתוך מחבתות נייר מצופה cupcake.
אופים במשך 20 דקות. מגניב לגמרי. עבור המילוי (מתכון להלן), להשתמש בסכין קילוף לחתוך חתיכה בצורת קונוס (סביב 3/4 אינץ ' עמוק) ממרכז כל קאפקייק. כפית 3-4 כפיות מילוי חם לתוך כל עוגה חלולה.
מפזרים קמצוץ של מלח ים על המילוי (השתמשתי במלח כשר). מילוי שקית מאפה מצויד עם קצה כוכב בינוני (השתמשתי 1M) עם ציפוי. ציפוי שוקולד מריר (מתכון בהמשך)על כל קאפקייק ומקשטים עם קמצוץ של מלח ים (שוב, השתמשתי במלח כשר). לאחסן בטמפרטורת החדר במיכל אטום, לא לקרר. (שמתי את שלי במרתף מגניב).
מחממים סוכר עם המים וסירופ תירס בסיר כבד מעל גבוה, מתערבלים מדי פעם עד הסירופ ברור. תפסיק לערבב ותחבר מדחום ממתקים לצד המחבת. לבשל עד סירופ מגיע לרתיחה, לשטוף את הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטוב לפי הצורך. מרתיחים, בעדינות מתערבל מחבת מדי פעם עד תערובת הוא קרמל רק מגיע 182°
הסר מהחום, לאט ובזהירות לשפוך קרם. התערובת תתזים. מערבבים עם כף עץ עד חלקה. מערבבים במלח ים. השתמש באופן מיידי. אם הקרמל מתחיל להקשיח, לחמם בעדינות עד שהוא pourable שוב.** הערה: תצטרך מדחום ממתקים עבור שלב זה
שלב את הקקאו ואת המים רותחים, ערבוב עד הקקאו מומס. עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה בינונית, להכות חמאה, סוכר ומלח של ממתקים עד חיוור ורך. צמצם מהירות לנמוך.
מוסיפים שוקולד נמס ומקורר, מכים עד בשילוב וגירוד למטה הצדדים של קערה לפי הצורך. הכה בתערובת הקקאו. אם לא להשתמש באופן מיידי, ציפוי יכול להיות בקירור עד 5 ימים או קפוא עד 1 חודש, במיכל אטום. לפני השימוש, להביא לטמפרטורת החדר, והכה במהירות נמוכה עד חלקה שוב.